İşte Galatasaray’ın yeni teknik patronu

İşte Galatasaray’ın yeni teknik patronu

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu’nun yerine gelen isim belli oldu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Mustafa Denizli yaptıkları toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Galatasaray’ın yeni teknik patronu
16px
24px
23.11.2015 12:54
ABONE OLgoogle
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Mustafa Denizli yaptıkları toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

İlk önce söz alan Dursun Özbek şunları söyledi;

Hocam bizim teklifimizi prensip olarak kabul etti. Çok yakın zaman sözleşme imzalanıp, gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Başkandan sonra söz alan Mustafa Denizli ise heyacanlı şekilde şöyle konuştu;

Sizinle her zaman aynı ekranları paylaştık. Biraz heyecanlıyım. Mazur görün. Sporculuk yaşamımı ben bu camiada gerçekleştirdi. Kariyerimi bu camiada başladım. Kısacası parantezi burada açtım inşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım. Çok güzel zaman zaman da üzüntülü dönemlerim oldu. Beni bu koltuğa oturtan bugün taşıdığım ismi, kariyeri borçlu olduğum camiadan böyle bir görev gelince ki bu ikinci defa oldu. 2 yıl önce yine teklif gelmişti ama o zaman olmamıştı. Eğer bir gün başarılarımı, ismimi risk edeceksem uğruna her şeyimi riske edeceğim camia burasıdır. Böyle güzel bir kariyer oluşturmama imkan sağlayan böyle bir camia benden böyle bir görev istediyse bundan sadece büyük onu duyarım. Başkanımız, futbolcularımız ve camiamızla kenetlenip başarı sağlamalıyız. 1987 yılında başına geçtiğim zaman heyacanım nasılsa şimdi de aynen öyle. Herkese teşekkür ederim. Bundan sonra daha sık temasımız olacak.

Fatih Hocamızdan ve Hamza Hocamızdan bilgilerini, tavsiyelerini alırım. Camia için en faydalı çalışmayı nasıl yaparız bunları konuşuruz.

Takımın başına yarın geçmem doğru olmaz. İnşallah önümüzdeki hafta sonu takımın başında olup, taraftaral buluşacağım. 

ÜÇÜNCÜ DENİZLİ DÖNEMİ

Galatasaray'da 3. kez Mustafa Denizli dönemi başlıyor. Sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adam ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Mustafa Denizli, Galatasaray'daki görevine hafta sonu oynanacak olan Kasımpaşa maçı ile başlayacak...

Dursun Özbek de saat 12:00’de yaptığı açıklama ‘Mustafa Denizli ile görüşmeye gidiyorum” demişti. Bu görüşmede son detayların masaya yatırılacağı öğrenildi…

1.5 YILLIK ANLAŞMA

A Spor’un verdiği son dakika bilgisine göre Galatasaray Kulübü, Mustafa Denizli ile 1,5 yıllığına anlaştı. Galatasaray’ın Çarşamba günü Atletico Madrid ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada takımın başında Taffarel olarak. Mustafa Denizli ise hafta sonundaki Kasımpaşa maçı ile birlikte mesaiye başlayacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde