Herkesin gözü onda: İşte yeni First Lady

Herkesin gözü onda: İşte yeni First Lady

Dünyanın kilitlendiği seçimler sona erdi. ABD'nin başkanlık koltuğuna Donald Trump oturdu. Melanie Trump da ülkenin yeni 'First Lady'si oldu.

Herkesin gözü onda: İşte yeni First Lady
16px
24px
09.11.2016 13:39
ABONE OLgoogle

Dünyanın kilitlendiği seçimler sona erdi. ABD'nin başkanlık koltuğuna Donald Trump oturdu. Onu seçim süreci boyunca yalnız bırakmayan eşi Melanie Trump da ülkenin yeni 'First Lady'si oldu.

Melania Trump, eski Yugoslavya, yeni Slovenya’nın Sevnica kentinde, araba satıcısı bir baba ve terzi anneden oluşan ortadirek bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi.

ABD'nin 45. başkanı Donald Trump oldu: İşte balkon konuşması

Mimarlık eğitimi alan Trump, dört dil biliyor. 1996'da New York'a gelen Melania modellik kariyerinde ilerledi. Gece hayatını sevmeyen Melania’nın yolu, arkadaşının zoruyla gittiği dönemin popüler mekânı Kit Kat Club’a düştü. Orada ikinci eşi Marla Maples’dan yeni ayrılan, dönemin en zengin, en güçlü ve en gözde ismi 52 yaşındaki Donald Trump’la tanıştı.

Donald Trump'ın Fenerbahçe fotoğrafı sosyal medyayı salladı

İş adamı Trump, 28 yaşındaki modele ilk görüşte aşık oldu, ancak reddedildi. Yeni ABD Başkanı Donald Trump o anları şöyle anlatıyor: “Onu gördüm, vuruldum. Telefonunu istedim. Yanımda başka bir kadın olduğu için vermedi. Onu tuvalete kadar takip ettim, içeri bir kız arkadaşımı yollayıp yeniden istettim. ‘O versin’ demiş. Ev, iş, ne kadar numaram varsa verdim.”

Melania, üç ay içerisinde Donald Trump'ın Manhattan'daki çatı katına taşındı.

Beş yıllık flört sürecinden sonra, çift Trump’a ait olan Palm Beach’teki ‘Mar-O–Lago’ malikânesinde evlendi. Düğünde Trump’ın rakibesi Hillary Clinton da yer aldı. Melania Trump'ın giydiği 600 bin TL değerinde Christian Dior tasarımı, tüm zamanların en ikonik gelinliklerinden biri sayılıyor. Melania Trump, aynı gelinlikle Vogue dergisinin de kapağı oldu.

Altı yıl sonra çiftin çocukları Barron’ı dünyaya getiren Melania Trump, aynı yıl Amerikan vatandaşlığına geçti.

Melania, eşinin seçim kampanyasında hep geri planda kalmayı tercih ettiğini ifade ediyor.

1999’da, Trump’la bir yıldır birlikteyken New York Times’a verdiği demeçte: “First Lady olursam, geleneksel bir imaj seçerim. Jackie Kennedy ve Betty Ford tarzı destekleyen bir eş olurum.” 2015 yılında People dergisine verdiği son röportaj:

“Donald sürekli seyahatte. Oğlumuzun da ilgiye ihtiyacı var. O yüzden evdeyim, zaten siyaset yapmak eşimin bildiği bir şey.” ifadelerini kullanmıştı.

Melanie Trump'ın foto galerisi için tıklayın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde