İstanbul ve Ankara'da okullar yarın tatil

İstanbul ve Ankara'da okullar yarın tatil

Kar yağışı akşam saatlerinde İstanbul'da etkisini gösterdi.

İstanbul ve Ankara'da okullar yarın tatil
16px
24px
10.02.2015 15:10
ABONE OLgoogle
Kar yağışı akşam saatlerinde İstanbul'da etkisini gösterdi. Öğrencilerin merakla "İstanbul'da yarın okullar tatil mi?" sorusunun cavabı İstanbul Valiliği'nden geldi. İstanbul'da yarın okullar tatil edildi. İstanbul'dan sonra Ankara'da da yarın okullar tatil edildi...

İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL EDİLDİ
 
istanbul Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları yarın tatil etti. 
 
İŞTE 11 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER
 
Yağış sonrası çeşitli illerden kar tatili haberleri de gelmeye başladı. İşte yarın okulların tatil edildiği iller

AFYONKARAHİSAR
 
Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışından dolayı  eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi  ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve  liselerin, yarın bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de yarın bir gün idari izinli  oldukları ifade edildi. 
 
ANTALYA (AKSEKİ)
 
Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta  dereceli okullar yarın tatil edildi. Akseki Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçe merkezi ile bağlı  mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın bir  gün süreyle tatil edildiği kaydedildi. 
 
KONYA'NIN İKİ İLÇESİNDE TATİL
 
KONYA’nın Taşkent ve Derebucak İlçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi. 

Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, Taşkent ve Derebucak ilçelerinde dün geceden bu yana aralıksız süren kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 1 gün olmak üzere yarın tatil edildiğini açıkladı.
 
DENİZLİ


Denizli’nin Kale, Güney, Çameli ve Buldan ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullara bir gün ara verildiği açıklandı. Birçok ilçede de okulların tatil edilmesiyle ilgili toplantıların devam ettiği öğrenildi.

Denizli’yi etkisi altına alan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı ulaşımı etkilerken, bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Denizli’nin Kale, Güney, Çameli ve Buldan ilçelerinde okullar 1 gün süreyle tatil edilirken, bu ilçede engelli ve hamile memurların da idari izinli sayıldığı açıklandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde