İstanbul'un elitleri neden çingene kılığına girdi?

İstanbul'un elitleri neden çingene kılığına girdi?

Civelek çifti, Kemer Country'deki evlerinde, Sevil Hanım için Çingene temalı sürpriz bir parti düzenledi.

İstanbul'un elitleri neden çingene kılığına girdi?
16px
24px
11.01.2016 08:24
ABONE OLgoogle
Geçen hafta Sevil Sabancı, 30 Aralık'ta 45 yaşına giren sevgilisi Ferhat Ferhangil için dillere destan bir kutlama yapmıştı.

Evini gazinoya çeviren Sevil Hanım; Nükhet Duru ve Semiha Yankı'yı sahneye çıkartmış, birçok dansöze de göbek attırtmıştı.

Benim gibi herkes; hâlâ sosyetenin dilinde olan bu kutlama karşısında Ferhat Bey'in, Sevil Hanım'ın 4 Ocak'taki 43'üncü doğum günü için ne yaptığını merak ediyordu!

Ferhat Bey'i bilmem ama kuzeni Zafer Civelek ile eşi Esra Hanım'ın Sevil Hanım için cuma günü muhteşem bir doğum günü partisi düzenlediğini öğrendim. 

MERMERCİ KARDEŞLER EN ŞIK ÇİNGENE SEÇİLDİ 

Civelek çifti, Kemer Country'deki evlerinde, Sevil Hanım için Çingene temalı sürpriz bir parti düzenledi. Yaklaşık 60 kişiyi davet eden çift, herkesten Çingene tarzında giyinmelerini rica etmiş. Sevgilisi Ferhat Bey ile birlikte kuzenine yemeğe gittiğini sanan Sevil Hanım, evden içeri girdiğinde dostlarını karşısında görünce mutluluktan havalara uçmuş.

Civelek çiftinin ricasını kırmayarak Çingene tarzında giyinenler içinde en dikkat çekenler, Mermerci Kardeşler olmuş. Yaşadığı New York'tan tatile gelen ortanca kardeş Yosun Reza, abla Tansa Ekşioğlu ve en küçükleri Derin Aydın, gecede en şık Çingeneler seçilip büyük övgü almış. Aylin Tahincioğlu da Mermerci Kardeşler'den aşağı kalmamış...

Sevil Hanım, Çingene kostümleri içerisindeki bir akordeoncu, bir kemancı ve bir trompetçinin çaldığı 'Happy Birthday' şarkısı eşliğinde gelen doğum günü pasta sını kesmiş. Sevil Hanım'ın sürpriz doğum günü kutlaması, DJ'in çaldığı müzikler eşliğinde 02.30'a kadar sürmüş.



Unutamayacağı doğum günlerinden birini yaşayan Sevil Sabancı'ya ben de nice yaşlar diliyorum. 

Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde