İstanbul doydu: Zorlu o bölgede gayrimenkul yatırımı yapacak!

İstanbul doydu: Zorlu o bölgede gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding, yeni bölgelere açılıyor

İstanbul doydu: Zorlu o bölgede gayrimenkul yatırımı yapacak!
16px
24px
08.05.2017 14:47
ABONE OLgoogle

Zincirlikuyu’da Zorlu Center projesiyle 2014 yılında gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yapan Zorlu Holding, bu projede satışlarını sürdürüyor.

Holding gayrimenkulde yatırımlarını sürdürmeyi planlıyor. Bu çerçevede de öncelikle Ege Bölgesi’ne açılmayı hedefliyor.

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, önümüzdeki süreçte Anadolu’nun önde gelen kentlerinde gayrimenkul yatırımı planladıklarını söylüyor.

İstanbul’un doyduğunu ve Marmaris, Çeşme,  İzmir  taraflarında arazileri olan holdingin bu noktalarda yatırımlara devam edeceğini söyleyen Yüngül, buralarda fırsat olursa Zorlu Çenter gibi büyük kompleksleri devreye almak istediklerini anlatıyor.

Ömer Yüngül, konut, ofis, AVM, otel ve Türkiye’nin en büyük performans sanatları merkezinden oluşan Zorlu Center’ın bugün İstanbul’un en iyi adreslerinden biri olduğunu da ifade ediyor. 

Yüngül, bu projedeki metrekare fiyatlarının pahalı olduğu yönündeki söylemlere de net cevap veriyor. “Bir kere dünya devlerini ağırlayan bir PSM’si var. Dünyanın önde gelen markalarının yer aldığı AVM’si var. Dolayısıyla bulunduğu lokasyonda oturmanın bir bedeli var tabii. Bugün Moskova’da kraliyet balosunun olduğu yere git, sor bakalım ne kadar metrekaresi” diyen Yüngül, bugüne kadar satın alanlardan memnuniyetsizlik duymadıklarını söylüyor.
Ekonomist 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde