İstanbul'dan kaçıyorlar: Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk...

İstanbul'dan kaçıyorlar: Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk...

10 günlük Kurban Bayramı tatilinin yoğunluğu Atatürk Havalimanı'nda bugünden itibaren hissedilmeye başlandı. İşlerini ayarlayan İstanbullular, 15 günlük bayram tatiline başladı.

İstanbul'dan kaçıyorlar: Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk...
16px
24px
23.08.2017 11:51
ABONE OLgoogle

10 günlük Kurban Bayramı tatilinin yoğunluğu Atatürk Havalimanı'nda bugünden itibaren hissedilmeye başlandı. Alanda uzun kuyruklar oluştu.

Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı olan İstanbul Atatürk Havalimanı'nda  30 Ağustos ve Kurban Bayramı tatillerine üç günlük yıllık izinlerini ekleyen bazı tatilcilere hacı adaylarının gidişi de eklenince kontrol noktalarındaki yoğunluk oldukça arttı.

Atatürk Havalimanı'nda da terminal giriş kapıları, biniş bankolarında ve pasaport kontrol noktalarında kuyruklar oluştu. Pasaport polisi tüm bankoları dolu tutarak yolcuların uçaklarına yetişmesini sağladı

Bayram için şimdiden Türkiye'ye akın akın gelen gurbetçi kafileleri dikkat çekerken turizm bölgelerine uçuş yapan uçaklarda yer bulmak da zorlaştı. Yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin uçuşlarında son günlerde doluluk oranlarında önemli artışlar oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde