İstanbul’da lüks rezidansa 'Genelev' çıktı

İstanbul’da lüks rezidansa 'Genelev' çıktı

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, günlük kiralandığını tespit edilen 42 lüks rezidans dairesine operasyon düzenledi.

İstanbul’da lüks rezidansa 'Genelev' çıktı
16px
24px
12.11.2017 05:51
ABONE OLgoogle

Esenyurt’ta adresleri daha önceden fiziki takip sonucu belirlenen ve günübirlik kiralandığı tespit edilen 42 lüks rezidans dairesine fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonda, 20'si de kadın olmak 35 kişi gözaltına alındı. Rezidanslarda fuhuş yaptırıldığı ortaya çıktı.

Esenyurt Asayiş Büro ekipleri, lüks rezidans dairelerine eş zamanlı olarak akşam saat 21.00 sıralarında girdi. Operasyona, Özel Harekat ekipleri de katıldı. Özel Harekat Polisleri’nin, “Akrep” diye tabir edilen zırhlı polis araçlarıyla çevrede önlem aldığı görüldü.

Operasyon yapılan adreslerdeki bazı dairelere polis ekipleri çilingir yardımıyla girdi.

Polis ekipleri dairelerde arama yaparken, bazı dairelerin pencerelerinden aşağıya eşyaların atıldığı görüldü.

Bahçeye giren polis ekipleri aşağıya atılan eşyaları tek tek inceleyerek suç unsuru aradı. Operasyonda, 20’si de yabancı uyruklu kadın olmak üzere toplam 35 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi uyuşturucu ticaretinden işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

BAZI DAİRELERDE RUHSATSIZ SİLAH İLE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Polis ekiplerinin yaptıkları operasyonda, 1 ruhsatsız silah ve yaklaşık 1 kg uyuşturucu madde de ele geçirildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere ‘geri gönderme merkezine’ gönderileceği öğrenilirken, diğerlerinin de sorguları bittikten sonra savcılığa sevk edileceği bildirildi.

Baskın yapılan adreslerdeki aramalar bittikten sonra, daireler zabıta ekiplerince mühürlendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde