İstanbul'da kuvvetli yağış başladı

İstanbul'da kuvvetli yağış başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için 3 saatlik sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

İstanbul'da kuvvetli yağış başladı
16px
24px
06.10.2015 15:01
ABONE OLgoogle
Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Anadolu yakası için 3 saatlik sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Ayrıca, vatandaşların yağmurdan dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.
 
Meteoroloji'den İstanbul için yapılan açıklama şu şekilde; İstanbul radarından alınan son görüntüler ve yapılan değerlendirmelere göre, Anadolu Yakası, İstanbul Boğazı ile Adalar çevresinde önümüzdeki 3 saat süresince aralıklarla devam edecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerle olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji ayrıca bugün  ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu Zonguldak, Bartın, Düzce ve Karabük ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde kuvvetli yağışlarını yaşanacağı uydurasında bulundu. Yapılan açıklamada, “Ülkemizin büyük bölümünde etkili olan yağışların; bugün (Salı) ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu (Yalova, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli), Zonguldak, Bartın, Düzce ve Karabük ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21/ 75 mm) yağışlara neden olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Heyelan, yıldırım, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” bilgilerine yer verildi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde