İstanbul Autoshow için yeni gelişme

İstanbul Autoshow için yeni gelişme

Otomotiv devi marka, daha önce katılmayacağını açıkladığı İstanbul Autoshow Fuarı için karar değiştirdi

İstanbul Autoshow için yeni gelişme
16px
24px
03.02.2017 05:58
ABONE OLgoogle

Ford Otosan, Türkiye'nin en büyük otomobil fuarı olan İstanbul Autoshow 2017'ye katılacağını duyurdu.

Ford Otosan'dan yapılan açıklamada, otomotiv sektörünün dünya ve Türkiye'deki gelişim ve değişiminin hem markalar hem de medyanın popüler tartışma konularından biri olmaya devam ettiği belirtildi.

Son yıllarda yaşanan teknolojik ilerlemenin sadece otomotiv değil tüm sektörlerdeki kurumların pazarlama ve satış profesyonellerine yeni dijital fırsatlar sunduğuna işaret edilen açıklamada, "Bu fırsatlar ve değişen dünya bizleri iş yapış biçimlerimiz konusunda yeniden düşünmeye zorluyor. Çünkü bu değişim, aynı zamanda mevcut ve potansiyel müşterilerimizin de beklentilerini şekillendiriyor. Bu sebeple, biz de Ford Otosan olarak dijital dönüşüm ve dijital iletişim yatırımlarımızı her geçen gün artırıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Ford Otosan'ın geçen yıl duyurusunu yaptığı ve sadece dijital değil müşterileriyle temas eden tüm alanlarda "bir başka" deneyim yaşatma vaadinin çıkış noktasının da markanın yeni trendlere esnek bir şekilde yanıt verebilme vizyonu olduğu vurgulandı.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde