İsmail Küçükkaya'dan Mesut Yar'a sert tepki: Sibel Can gibi...

İsmail Küçükkaya'dan Mesut Yar'a sert tepki: Sibel Can gibi...

Mesut Yar'ın Fox TV haber spikerleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın sunduğu haber bültenleri kaldırılacağı yazısına tepki geldi..

İsmail Küçükkaya'dan Mesut Yar'a sert tepki: Sibel Can gibi...
16px
24px
18.05.2017 05:15
ABONE OLgoogle

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, Fatih Portakal ve İsmail Küçükaya'yı hüsrana uğratacak bir iddiada bulundu. Yar, Fox TV'de haber programlarının kaldırılacağını söyledi.

ACUN'UN KANALI GİBİ OLACAK

Mesut Yar, haber programlarının Fox TV'den kaldırılıp Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 gibi bir eğlence kanalına dönüşeceğini iddia etti.

İşte Mesut Yar'ın o sözleri

Bu çok acayip bir söylenti. İddiaya göre FOX önümüzdeki dönemde TV8 gibi bir eğlence kanalına dönüşerek reyting rekoru kıran habercilerini yeni kuracağı haber kanalında değerlendirecekmiş...

Bu tip kulislere itibar eden bir adam değilim, böyle bir şeye de ihtimal vermiyorum ama bu söylentinin dumanı bir hayli yoğun. Dur bakalım!

Fox TV bu iddialara karşılık henüz bir açıklama yapmadı. Ne zaman cevap geleceği merak konusu oldu.

İSMAİL KÜÇÜKKA'YAN SERT TEPKİ

İsmail Küçükkaya, Mesut Yar'ın yazısına canlı yaynda tepki gösterdi. Mesut Yar'ın yazısını gösterek, "Mesut yar şimdi bir dijital platformda yemek programı hazırlayıp sunacakmış. Aydın Doğan'ın ki değil, rakip bir platformda olacak. Kendisi çok sık Sibel Can gibi kilo alıp veriyor. Bu konuda artık uzmanlaştı" diye konuştu.. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde