İş dünyasını sarsacak gelişmeler yaşanabilir

İş dünyasını sarsacak gelişmeler yaşanabilir

Özellikle gece geç saatlerde, birçok sansasyonel haber peş peşe gelirken, iş dünyasını sarsacak gelişmeler yaşanabilir

İş dünyasını sarsacak gelişmeler yaşanabilir
16px
24px
28.06.2017 05:14
ABONE OLgoogle

Zeynep Turan'ın yazısından alıntı

Merkür-Jüpiter 90'lığı nedeniyle bilgi kirliliğine sebep olabilecek olaylar yaşanabilir. Gökyüzü, iletişim altyapılı kurumların, yeni uygulamaları sebebiyle eleştirilere maruz kalabileceklerini gösteriyor.

Özellikle hizmet sektörünü ön plana çıkaracak olan astrolojik hareket, yeni yaptırımlar ve mevcut düzende değişiklikler olabileceğini işaret ediyor. Yani bayram, yine sıcak gelişmeler ve keskin kararlarla geçecek. Adrenalinin ne kadar yüksek olacağını, akşam saatlerine doğru görmeye başlayabilirsiniz.

Özellikle gece geç saatlerde, birçok sansasyonel haber peş peşe gelirken, iş dünyasını sarsacak gelişmeler yaşanabilir. Günün en büyük gündem maddesini; göz önündeki kişilerin söylemleri ve üslupları belirleyecek.

DEV DÜELLO

Tüm bunların yanı sıra, aceleci tavırlar sakin ortamı bozarken, dünya liderlerinin büyük konuşmalarına şahit olabiliriz. Özellikle bir süredir manşetlerden düşmeyen siyasi liderler, arenayı boş bırakma kararı alabilir. Dengelerin değişeceği, hatta herkesin tarafını belli edeceği günler yaşamaya hazır olun. Bugünlerde herkesin nasibine düşenden fazlasını alacağını söylüyor Mars–Plüton düellosu.

AŞKLAR ÇIKMAZA GİRİYOR

Bu süreçte yeryüzüne yansıyacak diğer etkileri ise şöyle sıralayabiliriz:

 Aslında yolunda gitmeyen ama çok iyi gidiyormuş gibi görünen evlilikler, ilişkiler, arkadaşlıklar bu ay sonlanabilir.

 Hem iş hayatında, hem de ilişkilerde kendinizi veya çevrenizdeki insanları, sürekli birbirlerine meydan okurken bulabilirsiniz.

 Değişimin hızına yetişmek zor gelebilir.

 Mantığı sevmeyen aşklar çıkmaza girebilir.

 Gerçekleştirilmek istenen idealler sekteye uğrayabilir.

 Kararsız kalınan durumlar, içinden çıkılmaz bir hal alabilir.

 Teknoloji, hayatı zorlaştırmaya başlayabilir.

ASTRO BİLGİ

Miras, ortaklık ve geri alınamayan borçlarla ilgili konularda sevindirici gelişmeler meydana gelebilir. Büyük hesaplaşmaların yaşanacağı bugünlerde; bazıları tarihin tozlu sayfalarına karışacak, bazıları ise tarihe geçecek. Değişim sürecinden yararlanmayı bilenler, bu hesaplaşmadan alnının akıyla çıkacak. Göreceklerimize, duyacaklarımıza inanamayacağımız günler bizi bekliyor.

Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde