İş dünyası: Hükümette istikrar devam edecek

İş dünyası: Hükümette istikrar devam edecek

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Cumhurbaşkanlık ve Başbakanlık'taki değişimi değerlendirdi..

İş dünyası: Hükümette istikrar devam edecek
16px
24px
29.08.2014 11:39
ABONE OLgoogle
İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi:  
Uyumlu Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile istikrar devam edecek
 

Öncelikle yemin ederek görevine başlayan Cumhurbaşkanımızın ve 62. Hükümeti kuran Başbakanımızın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye hedeflerini gerçekleştirme yolunda hızla ilerlerken, yaklaşık 8 ay süren yerel ve cumhurbaşkanlığı seçim maratonunun büyük bir olgunluk içinde tamamlanmış olmasını ülkemiz adına bir kazanım olarak değerlendiriyorum. Güçlü bir kenetlenme ve dayanışma ile istikrarın devam edeceği beklentisi içindeyiz. Yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye’nin ekonomi ve siyasal geleceğini belirlemede son derece uyumlu bir çalışma dönemi geçireceklerine inanıyoruz.
 
Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Hüseyin Doğan:
Yeni Türkiye’de, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz


Yeni Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
Ülkemizde Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın değiştiği böylesi önemli bir süreçte, bu değişimin, ancak gelişmiş ülkelerde görebileceğimiz nitelik ve demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Ülkemizde varolan istikrar ve güvenin artarak devam edecek olması ekonomik performansımız açısından büyük önem ifade etmektedir. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığında kurulacak olan yeni hükümetin başarılı bir ekonomik performans sürdüreceğine inanıyoruz.
Son 10 yılda markalarımızın elde ettiği başarılarda, ekonomik ve siyasal istikrarın kesintisiz devam etmesinin önemli bir payı var. Önümüzdeki dönemde de ülkemizde marka ekonomisine dönüşümü önceleyen politikalarla, markalarımız gerek Türkiye, gerek dünyadaki gelişimizi artırarak sürdürecektir. Ülkemizin geleceği için taş üstüne taş koymaya devam edecektir.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde