İrlandalı boksörün dövmekten kolu kırılmış: Biraz erkek olsalar ..

İrlandalı boksörün dövmekten kolu kırılmış: Biraz erkek olsalar ..

Aksaray’da suları devirdiği için kendisine saldıranların tümünü dövmesiyle gündeme oturan İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dabbous, “Kimseye vurmadım. Onlar kafama vururken ben sadece kendimi savundum” dedi.

İrlandalı boksörün dövmekten kolu kırılmış: Biraz erkek olsalar ..
16px
24px
27.08.2015 04:29
ABONE OLgoogle
İstanbul Aksaray’da girdiği bir bakkalda dolaptaki suları devirdiği için kendisine saldıranların tümünü dövmesiyle gündeme oturan Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dabbous, “Kimseye vurmadım. Onlar kafama vururken ben sadece kendimi savundum” dedi.

Show Haber’in ulaştığı İrlandalı turist olayı şöyle anlattı: “Su almak istedim, kapıyı açtım, her şey üzerime döküldü. Özür dilemeye çalıştım. Sarhoş değildim, kafam yerindeydi. O anda şoka girdim, üzerime sopalarla saldırdılar. Nedir yani bu? Siz dükkan sahibi misiniz, kasap mısınız?” 

Esnafın kendisine sandalyelerle, sopalarla saldırdığını belirten Dabbous, “Sandalyelerle, sopalarla, ellerine ne geçtiyse saldırdılar. Ne yapmaya çalışıyorlar? Biraz erkek olsalar keşke. Ellerini kullansalar daha adaletli olur” diye konuştu.

Ağır olduğu için ayakta kalmayı başardığını düşünen İrlandalı turist, kavga sırasında kolunun kırıldığını, omuz kemiğini çatladığını ve belinden bıçakla yaralandığını ifade etti.

Dabbous’tan en ağır darbeyi alan esnaf ise, kendisiyle konuşmak isteyen Show Haber muhabirine, kırılan dokuz dişinin yaptırılması karşılığında röportaj teklifini kabul edebileceğini iletti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde