İplik kralından gayrimenkule 200 Milyonluk yatırım

İplik kralından gayrimenkule 200 Milyonluk yatırım

İplik üretiminden sonra inşaatta da büyüyen Bahattin Uçar, Ayazağa’da yer alan Vadikoru'ya 200 Milyonluk yatırım yapıyor..

İplik kralından gayrimenkule 200 Milyonluk yatırım
16px
24px
19.09.2017 12:36
ABONE OLgoogle

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği nitelikli projelerle öne çıkan Invest İnşaat, yeni projesinin tanıtımını Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir toplantıyla yaptı.

Tasarım ve mimarisinin yanı sıra bulunduğu konum itibariyle de farklı bir proje olan Vadikoru’nun tanıtım toplantısına Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Invest İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Uçar, Vadikoru Satış Müdürü Merih Deligöz ve Vadikoru projesinin mimarı ve İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimarı Murat Kader katıldı. 

BAHATTİN UÇAR: 200 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Ayazağa bölgesinin önemli yatırımcılarından ve bölgenin geliştiricilerinden birisi olan Invest İnşaat’ın son projesi Vadikoru hakkında bilgi veren Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, “Bölgenin dönüşümü için çıktığımız yolda bugün geldiğimiz noktada Ayazağa farklı bir konuma ve güzelliğe ulaştı. 200 milyon TL’lik yatırım ile sanayi dönüşümü olarak geliştirdiğimiz Vadikoru da Ayazağa’nın yeni ve özel bir değeri olarak yerini alacak. Ayazağa bölgesi, Levent – Maslak – Nişantaşı gibi İstanbul’un merkezi noktalarının alternatifi niteliğinde konumlanıyor. Bugün, çevrede faaliyet gösteren sanayi alanları ardı ardına dönüşüme tabi tutuluyor. Ayazağa’nın geleceğine ve potansiyeline inanıyoruz. Bu anlamda sektördeki yatırımlarımızın büyük kısmını Ayazağa ve çevresinde yoğunlaştırdık. Yaklaşık 10 yıllık bir süre içinde Ayazağa’da faaliyet göstermeye devam edeceğiz. Ortak girişimle bölgedeki ilk yatırımımız olan Vadistanbul projemizle Türkiye’nin en büyük sanayi dönüşümünü geliştirdik. Yeni projemiz, gözbebeğimiz dediğimiz Vadikoru ile de yatırımlarımıza yeni bir halka ekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Uçar, projeden elde edilecek toplam hasılatın ise 600 Milyon TL civarında olacağını kaydetti. Uçar, 2004 yılında Düzce'de 30 milyon dolar yatırımla kurduğu İstanbul İplik fabrikası bu yıl 110 milyon TL ciro yapmayı da hedefliyor.

BAHATTİN UÇAR; PROJELERİMİZ 3 TEMEL İLKE ÜZERİNDE YÜKSELİYOR”

Gayrimenkul sektöründe “güven”, “mutluluk” ve “kalite” ekseninde başarılı işlere imza attıklarının altını çizen Bahattin Uçar, Vadikoru projesinin de bu üç temel ilke üzerinde Ayazağa’da yükselmeye başladığını belirterek şöyle devam etti: “Vadikoru, Ayazağa’da bulunan nadide arazilerden biri olmasının yanında sanayi dönüşümü olarak hayata geçirilmesinden dolayı da gayrimenkul sektörü için büyük bir önem taşıyor. Üç tarafı Belgrad Ormanları ile çevrili olan projemizi 20 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriyoruz. Toplam inşaat alanı 85 bin metrekare olan Vadikoru projemiz, Türkiye’nin önemli mimari ofislerinden İki Design’ın da kurucusu olan Murat Kader tarafından tasarlandı. Ayazağa’da Belgrad Ormanları’nın sınırında yer alan Vadikoru, 3 blok konut, 2 blok ofis ve bunlarının tabanını oluşturan bir alt bazada yer alan ticari birimlerden oluşuyor. 200 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirdiğimiz projemizde 3 blokta 242 konut, 2 blok ofiste 84 adet ofis ve 12 birbirinden bağımsız ticari ünite bulunuyor.” 

MERKEZİ KONUMU İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Vadikoru, İstanbul’un iş merkezi olarak öne çıkan Maslak’ın komşusu konumundaki Ayazağa bölgesinde, Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na, Invest İnşaat’ın da yatırımcısı olduğu Havaray ve Vadistanbul AVM’ye 300 metre uzaklıkta yer alıyor. Bunun yanında Vadikoru, İstinye sahiline 5 km, Göktürk’e 7 km, Maslak’a ise 3 km uzaklıkta yer alıyor.

METREKARESİ 8 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Uzun zamandır merakla beklenen Vadikoru projesiyle Invest inşaat, konut bloklarında toplamda 242 daireyi 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerini geleceğin Vadikoru sakinlerine sunuyor. Maksimum kullanılabilir alanlar sunacak şekilde geliştirilen Vadikoru’da 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip dairelerin metrekare fiyatları ise lansman dönemine özel olarak 8 bin TL olarak belirlendi. Konutlarda metrekare aralıkları ise; 1+1’ler 67 ile 85 metrekare aralığında, 2+1’ler 105 ile 159 metrekare son olarak 3+1’lerde 177 ile 191 metrekare aralığında üretiliyor. 

OFİS METREKARESİ 3 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR

Vadikoru’da geniş cam yüzeyler, hem manzaranın keyfine varılmasına imkân verecek hem de güneş ışığının daha çok içeriye girmesini sağlayarak enerji tasarrufuna ve dolayısıyla da çevreye katkı sağlamak amacıyla tasarlandı. İki adet ofis bloğunda 84 adet bağımsız ofisin yer aldığı projede, İstanbul’un keyfini ve konforunu ofis hayatında da yaşanmasına olanak sağlanıyor. Vadikoru ofis bloklarında her katın 6 bağımsız bölümden oluşmasının yanında 133 ve 257 metrekare aralığında ofisler sunuluyor. Yola cepheli ticari birimlerinde ise; toplamda 12 adet olan birimler, 278 metre kare ile 1.484 metrekare aralığında seçenekler bulunuyor. Vadikoru ofisleri 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuluyor.

DOĞA İLE ŞEHİR YAŞAMI BİR ARADA SUNULUYOR

Belgrad Ormanı’yla çevrili konumunun yanı sıra 6 bin 500 metrekare peyzaj ve sosyal yaşam alanına sahip Vadikoru, doğa ve şehir yaşamını bir araya getiriyor. Zengin sosyal donatı alanlarıyla geliştirilen projede alışveriş caddesi, açık – kapalı otopark, hamam, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahasıyla yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde