İpek Medya Grubu'nda üst düzey ayrılık!

İpek Medya Grubu'nda üst düzey ayrılık!

İpek Medya Grubu'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Grubun kuruluşundan beri bünyesinde yer alan isimle yollar ayrıldı.

İpek Medya Grubu'nda üst düzey ayrılık!
16px
24px
21.01.2015 08:25
ABONE OLgoogle
Kanaltürk, Bugün TV, Bugün Gazetesi ve Millet Gazetesi'ni bünyesinde bulunduran İpek Medya Grubu'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Fatih Karaca, 7 yıldır başarıyla sürdürdüğü İpek Medya Grup Başkanlığı görevinden istifa etti.

Radyo Televizyon Üst Kurulu eski başkanı olan Karaca 2008 yılından bu yana ipek Medya Grubu'nda görev alıyordu.

Medya kulislerinde, Fatih Karaca'nın bu kararıyla sadece İpek Medya Grubu görevinden istifa etmediği, profesyonel yöneticilik yaşamını da sonlandırdığı konuşuluyor.
Medyaradar'ın edindiği bilgilere göre, Fatih Karaca bundan sonra içerik, program  ve  prodüksiyon üreten bir şirketleşme içinde olacak ve tecrübeleriyle televizyonlara programlar yapacak...

Fatih Karaca kimdir?

1977 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun oldu. Daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde yüksek öğrenimini tamamladı. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda halkla ilişkiler, yayıncılık, tanıtım, televizyon film yapımcılığı ile ilgili profesyonel danışmanlık yaptı. 1991 yılında Flash TV Ankara Temsilciliği ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Serbest gazetecilik ve yorumculuk görevlerinide icra eden Fatih Karaca, 8 Kasım 1995 yılında TBMM tarafından RTÜK üyeliğine seçildi. 29 Mayıs 1996 ve 30 Mayıs 1998 tarihlerinde iki kez RTÜK Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. 4 Haziran 2002 tarihinde eski RTÜK başkanı Nuri Kayış'ın yerine başkan oldu. 2002 ve 2005 yılları arasında RTÜK başkanlığı görevini sürdürdü. RTÜK başkanlığı görevine getirilmiş olan yedinci kişi olan Fatih Karaca Bugün Gazetesi,Millet Gazetesi, Bugün TV ve KanalTürk'ün de sahibi olan Koza-İpek grubuna bağlı olarak Medya Grup Başkanlığı görevini yürütüyordu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde