İki ünlü lüks otel zinciri Bodrum’dan gidiyor mu?

İki ünlü lüks otel zinciri Bodrum’dan gidiyor mu?

Turizm dünyası iki ünlü lüks otel zinciri ile ilgili söylentiyi konuşuyor. Kempinski ve Mandarin Bodrum'dan çıkıyor mu?

İki ünlü lüks otel zinciri Bodrum’dan gidiyor mu?
16px
24px
19.09.2016 12:36
ABONE OLgoogle
Bodrum, turizmin en popüler merkezlerinden birisi. Gece hayatıyla, eğlence ve yeme içme mekanlarıyla turizm sezonu boyunca gündemde kalabilen bir yer. Turizmin bu cazibe merkezi haliyle birçok ünlü mekana da ev sahipliği yapıyor. En lüks oteller de orada, en lüks restoranlar da. Bu otellerden biri Mandarin Oriental Bodrum, diğeri de Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum. 

Bu yıl turizm sezonu hayli durgun geçti. Terör olayları, Suriye Savaşı ve 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi haliyle turizm sektörünü olumsuz etkiledi. En etkilenmez diye düşünülen Bodrum'da bile bu yıl durgunluk vardı. 

Para Dergisi'nin haberine göre bu yıl Bodrum'a tatile gidenlerin dilinde dünyaca ünlü ikil lüks otel zinciri ile ilgili söylentiler almış başına gitmiş durumda. Kempinski ve Mandarinin Bodrum'dan çıkacağı konuşuluyor. 

Mandarin'in Türkiye'deki yatırımcısı ünlü işadamı Vedat Aşçı. Hatta İstanbul'da İkinci Mandarini açacağı konuşulurken Bodrum'dan çıkacağı söylentileri hayli ilginç bir durum. 

Bu aralar Mandarinin resmi internet sitesinde ise şöyle bir yazı var:

"Mandarin Oriental, Bodrum, 1 Kasım 2016-31 Mart 2017 kış sezonunda kapalı olacak ve hizmetlerimiz ve tesislerimizdeki heyecan verici yenilikler ve iyileştirmelerle 1 Nisan 2017 tarihinde açılacak. İlkbahar mevsiminde konuklarımızı tekrar en iyi şekilde ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz." Bu açıklamaya göre Mandarin Oriental Bodrum, 1 Kasım itibariyle kapılarını kapatıyor. Bakalım başka bir isimle mi açılacak... 

MANDARİN'DEN AÇIKLAMA

Mandarin Oriental, Bodrum, 1 Kasım 2016-31 Mart 2017 günleri arasında kapalı olacaktır. Resort otel, daha önce resmi internet sitesinden duyurduğu üzere, 1 Nisan 2017 itibariyle misafirlere sunulacak yenilikleri gerçekleştirmiş olarak hizmet vermeye devam edecektir.

KEMPİNSKİ'DEN AÇIKLAMA

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum bu sene itibari ile 1 Ekim 2016-1 Mayıs 2017 tarihleri arasında hizmet vermeyecektir. 1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren otelimiz aynı şekilde çalışma sistemine devam edecektir. Herhangi bir şekilde Türkiye pazarından çıkmamız söz konusu değildir.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde