İTO'dan Şahin'e para ödülü

İTO'dan Şahin'e para ödülü

İTO, Olimpiyarlarda altın madalya kazandıran Ramazan Şahin'e ödül verdi

İTO'dan Şahin'e para ödülü
16px
24px
12.09.2008 14:49
ABONE OLgoogle

Cihan Orhan'ın haberi

İstanbul Ticaret Odası, Pekin'de yapılan Olimpiyatlarda Türkiye'ye altın madalya kazandıran 66 kiloda milli güreşçimiz Ramazan Şahin'i para ile ödüllendirdi.

İTO'nun Calyon Otel'inde üyelerine verdiği yemeğin sürpriz konuğu milli güreşçi Ramazan Şahin'di. İTO Meclis Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı olan Dr. Osman Aşkın Bak'la iftara gelen Ramazan Şahin'e İTO üyeleri yakın ilgi gösterdi.

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Ramazan Şahin'i kürsüye çağırarak tebrik etti. Kendisinin Türkiye'yi Pekin'de gururlandırdığını belirten Yalçıntaş, meclis üyesi Osman'la da gurur duyduğunu söyledi. 

Osman Aşkın Bak da, Ramazan Şahin'in çok başarılı bir spporcu olduğunu belirterek, son 1 yılda hem olimpiyat hem de dünya müsabakalarına altın madalyayı Türkiye'ye getirdiğini söyledi. 2012 Olimpiyat müsabakası için iddialı hazırlandıklarını vurgulayan Bak, 'Güreş Fedarasyonu olarak biz en az 3 altın madalya getireceğiz. Ama burada sizede büyük iş düşüyor. Siz de maddi olarak destek vermelisiniz" dedi.

ÇAĞLAR, ÖDÜLÜ KÜRSÜDEN AÇIKLADI

Konuşmalardan sonra kürsüye İTO Başkanvekili İBrahim Çağlar çıktı. Çağlar, İTO'nun Türkiye'ye altın madalya kazandıran Ramazan Şahin'i para ödülüyle ödüllendireceğini açıkladı. Para miktarını açıklaması için de Yalçıntaş'ı mikrofona çağırdı.

Mikrofona alan Yalçıntaş, "Ramazan bize büyük onur yaşattı. Biz de o nu İTO'ya yaraşır bir şekilde ödüllendireceğiz" dedi. Ama para miktarını açıklamadı. İTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kopuz, ortaya bir para miktarı atsa da başkan Yalçıntaş, "Para rakamını söylesek şimdi yanlış olur. Ama şunu söyleyebilirim, 'İTO'ya yaraşır iyi bir para' dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde