İTO Başkanı Çağlar'ı hediyeye boğdular! Sonra da ne istediler?

İTO Başkanı Çağlar'ı hediyeye boğdular! Sonra da ne istediler?

Adıyamanlı iş adamları İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar’ı makamında ziyaret ederek, adeta hediyeye boğdular...

İTO Başkanı Çağlar'ı hediyeye boğdular! Sonra da ne istediler?
16px
24px
02.03.2017 17:21
ABONE OLgoogle

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ve Mütevelli Heyet üyeleri, Başkan Yardımcıları ve İTO Yönetim kurulu Üyesi Servet Samsama ile birlikte İstanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) İbrahim Çağlar’ı makamında ziyaret ederek nezaket ziyaretinde bulundu.

ADIYAMAN'A DAVET VAR

Adıyamanlılar Vakfı çalışmaları hakkında genel bir bilgi veren Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, 2006 yılında İTO ile yapılan bir çalışma neticesinde İstanbul’dan yaklaşık 100 iş adamını Adıyaman’a yatırım yapmak için iki günlüğüne Adıyaman’a götürdüklerini ve bu gezinin ekonomik anlamda büyük fayda sağladığını belirterek bu çalışmanın bir benzerini daha İstanbul Ticaret Odası ile birlikte gerçekleştirmekten onur duyacağını ifade etti. 

Birbirinden değerli Adıyamanlı kadim dostlarını ağırlamaktan büyük şeref duyduğunu belirten İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Adıyamanlılar Vakfı’nın İstanbul’da gerçekleştirmiş olduğu hizmetleri her zaman takdirle karşıladıklarını belirtti.

Çağlar, “Adıyamanlılar Vakfı’na her türlü projede katkı sağlamaya hazırız. 16 Nisan’da yapılacak referandumdan sonra Adıyaman ile ilgili düzenlenecek her türlü çalışmalarda yer almaya hazırız. Sivil toplum kuruluşlarının amacı, toplum nezdinde gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle iz bırakmaktır. Allah’a çok şükür, Adıyamanlılar Vakfı’nın bu manada güzel işler başardığını görüyoruz ve tanık oluyoruz. Bu hizmetlerin altına imzasını atan herkesten Allah razı olsun. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde