İŞİD’li terörist İstanbul Emniyeti’nde polise saldırdı: Genç polis şehit oldu

İŞİD’li terörist İstanbul Emniyeti’nde polise saldırdı: Genç polis şehit oldu

İstanbul'da gözaltına alınan IŞİD'li Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra yanında bulunan kesici aletle bir polis memurunu ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan polis memuru şehit oldu.

İŞİD’li terörist İstanbul Emniyeti’nde polise saldırdı: Genç polis şehit oldu
16px
24px
13.08.2017 22:01
ABONE OLgoogle

İstanbul'da "canlı bomba" olduğu şüphesi ile gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra yanında bulunan bıçakla bir polis memurunu ağır yaraladı. DEAŞ'lı terörist, saldırının ardından öldürüldü. Yaralanan polis memuru Sinan Acar hastanede şehit oldu.

İstanbul’da terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bir terörist, polis memurunu kesici aletle saldırdı.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı polis ekipleri, canlı bomba ihtimali olan IŞİD üyesi 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Saldırganlar Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polis memurlarından biri araçtan indi. Bu sırada araçtaki saldırgan, giysisinde sakladığı kesici bir cisimle önde oturan polis memuruna saldırdı.

POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU, İŞİD’Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralı polise müdahale etti. Ancak vücudunun üst kısmına ağır darbeler alan polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

ŞEHİT POLİSİN İSMİ BELLİ OLDU

Polis memurunun isminin Sinan Acar olduğunu bilgisine ulaşıldı.  (Sözcü)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde