İHKİB'den Erdoğan'a mesaj: Türkiye’nin parlak geleceği için ...

İHKİB'den Erdoğan'a mesaj: Türkiye’nin parlak geleceği için ...

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine önemli bir mesaj yayınladı...

İHKİB'den Erdoğan'a mesaj: Türkiye’nin parlak geleceği için ...
16px
24px
11.08.2014 13:51
ABONE OLgoogle
İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi:
 
ZAMAN EKONOMİYE ODAKLANMA ZAMANI

Seçim öncesi yapılan değerlendirmelerin ışığında beklenen bir sonuç oldu. Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Piyasaların olumlu tepki göstereceği kanaatindeyim. Ekonomik istikrarın devamı açısından da olumlu bir sonuç oldu. Türkiye’nin parlak geleceği için geçmişe sünger çekip geleceğe emin adımlarla yön vermeliyiz. Umarım bundan sonra yeni hükümet çalışmalarında da ekonomi yönetiminde çok büyük değişiklikler olmaz. Ülkenin geleceği açısından daha net görebileceğimiz bir döneme girdik. Bu nedenle yaşanan tüm gerginlikleri bir tarafa bırakarak ekonomik büyüme ve istikrar için çalışmak durumundayız.
 
Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Hüseyin Doğan:

YENİ DÖNEMİN SAĞLAYACAĞI ÖZGÜVEN MARKALARIMIZIN ÇITASINI YÜKSELTECEK


Halkımızın oylarıyla gerçekleştirilen ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminin demokrasi kültürümüzü geliştirip, zenginleştirdiğine inanıyorum. Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını tebrik ediyor, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Büyük bir olgunluk içinde tamamlanan seçim döneminin ardından piyasalar hareketlenecek ve ekonomi yeniden bir numaralı gündemimiz olacaktır. İstikrara inanan, iktisadi kalkınma hamlesini kesintisiz sürdüren Türkiye, marka ekonomisi üzerinden hedeflerine çok daha hızlı bir şekilde ulaşacaktır. Son 10 yılda hızla büyüyen Türkiye’ye eş bir performans sergileyen markalarımızın, yeni dönemin sağlayacağı özgüven koşulları altında başarı çıtasını çok daha yukarılara çıkaracağına inanıyorum.   

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Cem Negrin:
DÜN BAŞBAKAN OLARAK AĞIRLADIĞIMIZ ERDOĞAN'I ŞİMDİ CUMHURBAŞKANI OLARAK BEKLİYORUZ 

Seçimlerin Türkiye’ye ve ekonomimize hayırlı olmasını diliyorum. Yüzde 52'lik oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir  başarıya imza attığına inanıyorum. Bugüne kadar Başbakan olarak Moda Konferansımızın açılışını yapan Sayın Erdoğan'ı şimdi Cumhurbaşkanı olarak ağırlamak istiyoruz. Ancak Türkiye olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Suriye-Irak hattındaki çatışmalar ve beraberinde IŞİD terörü derken Türkiye ihracatı kan kaybetmeye başladı. Ekonominin yeniden siyasetin önüne geçip dünyadaki reel gelişmelere odaklanmamız gerekiyor. Yaşanan gerginlikler ciddi anlamda piyasalara zarar veriyor. Bir an önce ülkemizin bu sıkıntıları atlatması ve huzura kavuşması için ekonomik istikrar yolunda güç birliği sağlamalıyız.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde