Hüseyin Avni Sipahi'den Çevre Bakanı'na gönderme: Buna kargalar bile güler

Hüseyin Avni Sipahi'den Çevre Bakanı'na gönderme: Buna kargalar bile güler

Hüseyin Avni sipahi ,Kadir Topbaş’a salladı Topbaş  gitti. Şimdi çevre ve şehircilik bakanına salladı...

Hüseyin Avni Sipahi'den Çevre Bakanı'na gönderme: Buna kargalar bile güler
16px
24px
13.10.2017 17:40
ABONE OLgoogle

Bağımsız Büyükşehir  il meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nın 12 ilçeyi taşıyacağız açıklamasına “Buna kargalar bile güler” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi il genel meclisi  toplantısında söz alan Hüseyin Avni Sipahi, hükümetin kentsel dönüşüm politikasının doğru olduğunu fakat yanlış yönetildiğini söyledi.

Sipahi , Çevre ve Şehircilik Bakanı Esenler ,Güngören,Bağcılar, Eyüp, sultangazi gibi ilçelerininde aralarında bulunduğu 12 ilçeyi yeni 1 milyon nüfusluk bir şehir yapıp taşıyacağız diyor, buna “kargalar bile güler be” 
diyerek eleştirdi.

‘Bu açıklama şehrin hukukuna, bu şehrin dokusuna, bu şehrin yaşayan yurttaşlarına haksızlıktır’ diye de ekledi.

Hüseyin Avni Sipahi ,İBB meclis kürsüsünden Çevre ve şehircilik bakanını topa tutttu. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelmiş ve yıllardır bulundukları ilçelerinde hayatlarını sürdüren yurttaşlarımızı yerinden yurdundan edip , göçe zorlamanın anlamı yok , bu insanları tedirgin edip, kafalarını karıştırıp ve kaybetmenin anlamı yok. Bu açıklama  hükümetin yerel yönetimleri kaybetmesine yol açar diyerekte hükümeti çevre bakanının zora soktuğunu işaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanına sert sözlerle yüklenen Hüseyin Avni sipahi,  “Sayın Bakan 1 milyon kişilik ceset torbası da sipariş versin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde