Hürriyet New York temsilcisi İstanbul'da gözaltına alındı

Hürriyet New York temsilcisi İstanbul'da gözaltına alındı

Hürriyet New York temsilcisi Razi Canikligil Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Hürriyet New York temsilcisi İstanbul'da gözaltına alındı
16px
24px
21.06.2016 07:24
ABONE OLgoogle
Hürriyet gazetesi New York temsilcisi Razi Canikligil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Hürriyet gazetesi New York temsilcisi Razi Canikligil Atatürk Havaalanında gözaltına alındı. Gözaltına ilişkin açıklama yapan gazeteci Can Kamiloğlu, “Tatil için ailesiyle birlikte Türkiye’ye giden Razi Canikligil, sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle gözaltına alındı” dedi.

Canikligil, son dönemde Reza Zarrab davasını takip ediyordu.

DİYARBAKIR'DA DA GAZETECİ GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde Gazeteci Mürsel Çoban GBT yapan polisler tarafından araması olduğu iddia edilerek gözaltına alındı.

Çarşı Karakoluna götürülen Çoban’a gözaltına neden alındığıyla ilgili ise her hangi bir bilgi verilmedi. Çoban, karakolda bekletiliyor.

3 GAZETECİ TUTUKLANDI

Özgür Gündem gazetesine destek veren Şebnem Korur Fincancı, Ahmet Nesin ve Erol Önderoğlu terör örgütü propagandası iddiasıyla tutuklandı.

Özgür Gündem Gazetesi ile dayanışmak için başlatılan “Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği” kampanyasına katılarak gazetenin bir günlük yayın yönetmenliği görevini üstlenen isimler hakkında “Terör örgütü propagandası yapmak” suçundan başlatılan soruşturmada mahkemeye sevk edilen Türkiye İnsan Hakları Vakfı Başkanı (TİHV) ve adli tıp uzmanı Prof. Dr. Rasime Şebnem Korur Fincancı, gazeteci-yazar Ahmet Aziz Nesin ve Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) Türkiye Temsilcisi-gazeteci Erol Önderoğlu tutuklandı. Fincancı Bakırköy Cezaevi’ne, Önderoğlu ve Nesin de Metris Cezaevi’ne gönderildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde