Hürriyet, Jersey’deki şirketini de satıyor...

Hürriyet, Jersey’deki şirketini de satıyor...

Hürriyet bünyesinde faaliyet gösteren Trader Media East'in veya ortaklıklarının satışı veya ortaklık görüşmeleri için çalışmalara başladı.

Hürriyet, Jersey’deki şirketini de satıyor...
16px
24px
25.07.2017 05:29
ABONE OLgoogle

Hürriyet, Jersey’de faaliyet gösteren Trader Media East’in veya bağlı ortaklıklarının veya bunların bünyesinde faaliyet gösteren iş kollarının satışı veya bunlara stratejik ortak bulunması için çalışmalara başlamaya karar verdi.

JERSEY’DE FAALİYET GÖSTERİYOR

Hürriyet’in sermayesinde yüzde 100 pay sahibi olduğu doğrudan bağlı ortaklığı Hollanda’da faaliyet gösteren Hurriyet Invest B.V.’nin, sermayesinde yüzde 97.29 pay sahibi olan Trader Media East Jersey’de faaliyet gösteriyor.

10 sene önce 336,5 milyon dolara almıştı! 331 milyon dolar zararda

Hürriyet tarafından KAP’a yapılan açıklamada, “Bu hususta çalışmalara başlanılmış olması, sürecin satış ve/veya stratejik ortak/ortaklar bulunması ile sonuçlanacağı anlamına gelmemektir. Süreç herhangi bir sonuç elde edilmeden de bitebilir” denildi.

3 ÜLKEDE 2.526 ÇALIŞAN

Rusya, Kazakistan ve Belarus'ta faaliyet gösteren TME basılı yayında aylık 1.2 milyon okura hitap ediyor. Kurumun internet sitesinde yer alan bilgilere göre grubun internet sitelerinin aylık ziyaretçi sayısı 17.5 milyon. TME 3 ülkede 2.526 insanı istihdam ediyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde