Hükümette olmamasına çok şaşırdı

Hükümette olmamasına çok şaşırdı

AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın kabine dışı kalmasına şaşırdığını belirtti

Hükümette olmamasına çok şaşırdı
16px
24px
29.08.2014 22:24
ABONE OLgoogle
AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın kabine dışı kalmasına şaşırdığını belirtti
 
NTV'de yeni hükümeti değerlendiren Çelik şunları söyledi:

"Hayati Yazıcı'nın kabine dışı kalmasına şaşırdım. Süvari kaptanıydı. Ama ekonominin çarkçı başısı ve dümenci başısı Ali Babacan'dı.

Beşir (Atalay) Hocamız da neredeyse hiç değişmeden bakanlık yapan arkadaşlarımızdan bir tanesiydi. Bundan sonra da biz Beşir Hoca’nın ilim bilgisinden, malum siyasete girerken ANAP'ın başındaydı, vatandaşın nabzının nasıl tutulacağını bilen, insanların sinir uçlarına nasıl dokunulur bunu çok iyi bilen, onun tecrübelerinden partinin en üst düzeyinden yararlanacağını düşünüyorum.

Beşir Atalay Bey MKYK üyesidir. Ancak ille de birinin partide hizmet edebilmesi için, belli danışma gruplarında yer alması için, ille de genel başkan yardımcısı olması gerekmiyor.

TAKDİR GÖREVİ VERENLERİN

(Eski Bakan) Emrullah (İşler) Bey birinci dönemde olan bir arkadaşımız. Başbakan'ın (Recep Tayyip Erdoğan’ın) ekibinde çalışan bir arkadaşımız. Tercümanlığını yapan birisiydi biliyorsunuz. Arapçası çok iyi olan bir arkadaşımız. Takdir görevi verenlerdedir.

Ben siyasi hayatım boyunca şunu gördüm, insanlar bir şeyin peşinde koşarsa bu itici gelir. Ben hiçbir göreve talip olmadım.

Sizde bir cevher varsa, bunun takdir edilmesi gerekiyor. Rahmetlinin bir sözü var, gençlerle başbaşa diye bir kitap var. Diyor ki "yeter ki sen herkesin aradığı cevher ol, yerde kalmazsın."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde