Hisarcıklıoğlu'ndan son gün uyarısı

Hisarcıklıoğlu'ndan son gün uyarısı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu vergi ve prim borçlarının yapılandırılması için, bu imkândan yararlanan tüm şirketlere ve girişimcilere, yapılandırılan borçların ilk taksiti için 31 Mayıs’ın (bugün) son gün olduğu uyarısında bulundu.

Hisarcıklıoğlu'ndan son gün uyarısı
16px
24px
31.05.2017 07:29
ABONE OLgoogle
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu vergi ve prim borçlarının yapılandırılması için Maliye Bakanı Ağbal ve hükümete teşekkür ederken, bu imkândan yararlanan tüm şirketlere ve girişimcilere, yapılandırılan borçların ilk taksiti için 31 Mayıs’ın (bugün) son gün olduğu uyarısında bulundu.
 
Hisarcıklıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
“İş dünyamızın talepleri doğrultusunda hayata geçirilen vergi ve prim borçlarının yapılandırılmasında bugün önemli bir aşamayı geride bırakıyoruz.
 
Malumlarınız olduğu üzere yapılandırma kanununda taksitlerin bozulmaması için 31 Mayıs 2017 son ödeme günü.
 
Daha önce taleplerimiz doğrultusunda, hükümetimiz ilk taksit ödemeleri için ilave hak ve 4 ay erteleme sağlamıştı.
 
Özel sektörümüze sağladıkları bu imkânlar için Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal nezdinde hükümetimize teşekkür ediyoruz.
 
Yapılandırma imkânından sağladığımız kazanımları kaybetmemek için, tüm şirketlerimizi ve girişimcilerimizi yapılandırılan borçlarının ilk taksitini bugün ödemeye davet ediyorum.”
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde