Hisarcıklıoğlu'ndan Davutoğlu'na mesaj

Hisarcıklıoğlu'ndan Davutoğlu'na mesaj

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu için şunları söyledi...

Hisarcıklıoğlu'ndan Davutoğlu'na mesaj
16px
24px
22.08.2014 15:02
ABONE OLgoogle
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık adaylığının açıklanması üzerine bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Davutoğlu’nu kutlayarak, “Ülkeye ve millete hizmeti farklı bir görevde sürdürmek üzere Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığa adaylığı açıklanan Sayın Davutoğlu’nu tebrik ediyor, ülkemize hayırlı hizmetlerinin devamını diliyorum” dedi.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanlığı'na seçilen Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için adaylığı açıklanan Sayın Ahmet Davutoğlu’nu Türk iş dünyası adına tebrik ediyoruz.

Halka hizmetin, Hak’ka hizmet olduğuna inanıyoruz. Sayın Davutoğlu’nun bu hizmet fırsatının hakkını sonuna kadar vereceğine ve hayırlı hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Vizyonu, birikimi ve tecrübesiyle Türk iş camiasının yurtiçinde ve yurtdışında gelişimine ve ekonomimizin güçlenmesine büyük katkı sağlayacaktır.

Milletimiz için Türkiye’yi 2023 yılı hedeflerine taşıyacak vizyon ve yapısal reformların sürdürülmesindeki kararlılık çok önemli. Bu tarihi sorumluluğu en iyi şekilde üstleneceğine inandığımız Sayın Davutoğlu’na hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılarının ve ülkeye hizmetlerinin devamını diliyoruz."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde