Hergün bir fabrikada: Murat Ülker’in yoğun iftar programı

Hergün bir fabrikada: Murat Ülker’in yoğun iftar programı

Murat Ülker’in yeni bir uygulamasını duyduk. Ülker her iftarı bir fabrikasında yapıyormuş.

Hergün bir fabrikada: Murat Ülker’in yoğun iftar programı
16px
24px
22.06.2017 10:46
ABONE OLgoogle

Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker son yıllarda yurtdışında yaptığı satın almalarla adından sıkça söz ettiren bir işadamı.

Godiva, Demet’s, United Biscuits ve Ülker markalarının sahibi Yıldız Holding, son yıllarda yaptığı operasyonlarla global bir şirket haline geldi. Holding, dört kıtada, 4 milyar tüketicinin yaşadığı bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. 14 ülkede 83 fabrikası olan Yıldız Holding bünyesinde 50 bin kişi istihdam ediliyor. 

Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker, hem çalışanlarıyla hem de komşularıyla yakından ilgilenen bir isim. Çevresiyle iyi iletişim kurmayı bilen birisi. Zaman zaman marketleri gezip ürünlerini yerinde inceliyor.

Holding üst düzey yöneticileri için de haftada en az bir kez market ziyareti yapma zorunluluğu var. Başarı kolay yakalanmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Murat Ülker’in yeni bir uygulamasını duyduk. Ülker her iftarı bir fabrikasında yapıyormuş. İftarda çalışanları ile bir araya gelerek onların dertlerini dinliyormuş. Beraber iftar yaparak çalışanlarını motive ediyormuş. 

Ülker’in daha önce hiç duymadığımız bir özelliğini daha öğrendik. Biliyorsunuz Yıldız Holding’in merkezi Çamlıca Ferah Mahallesi’nde. Duyduğumuza göre iftarlardan birini de mahalle komşularıyla yapıyormuş. Mahalledeki komşuları aileleri ve çocuklarıyla holding merkezinde ağırlanıyormuş. Arzu edenlere iftar öncesinde holding merkezindeki sanat galerileri gezdiriliyormuş…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde