Helal olsun! Somalı madencilerin 940 Bin TL'lik borçlarını kapattı

Helal olsun! Somalı madencilerin 940 Bin TL'lik borçlarını kapattı

Şehit madencilerin 940 bin TL'lik borcunu Fenrebahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel kapattı

Helal olsun! Somalı madencilerin 940 Bin TL'lik borçlarını kapattı
16px
24px
23.05.2016 09:57
ABONE OLgoogle
Soma’da 13 Mayıs 2014’teki faciada ölen 301 madencinin kredi kartı borçları ailelerinin üzerine kalmıştı.

Yoksul aileler bu borcu ödeyemiyordu. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel 940 bin liralık borcun büyük kısmını verdi.

Soma'da yüreğimiz yanmıştı... Tam 301 maden işçisi göçük altında kalarak hayatlarını kaybetmişti. O acı gün hala unutulmadı ve akıllarda. Birçok kurum ya da kuruluştan yardımlar yağdı Soma'ya. Ancak bunların içerisinde tek başına sorumluluk üstlenen bir kişi vardı ki, sessiz sedasız en anlamlı desteği verdi...

O da Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel... Facia sonrasında mağdur duruma düşen maden işçileri ve ailelerine kendi imkanlarıyla kucak açtı. Kiminin borçlarını tamamen temizledi, kiminin de büyük bir bölümünü kapattı.

TAKIM ARKADAŞLARI DA KATILDI

Sarı lacivertlilerin tecrübeli file bekçisinin bu davranışı takım arkadaşlarını da harekete geçirdi. Diğer futbolcular da kendi aralarında topladıkları paralarla Soma'daki birçok maden işçisi ve yakınlarının borçlarını kapatarak maddi açıdan büyük bir destek verdiler.

Bu davranış da başta Volkan Demirel olmak üzere tüm Fenerbahçeli oyunculara 'helal olsum' dedirtti. 

Öte yandan Volkan Demirel sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde