Hakan Şükür: Hayırsever denilen kişileri görünce...

Hakan Şükür: Hayırsever denilen kişileri görünce...

Hakan Şükür, Mehmet Ali Şahin'in kendisine atfettiği "Emirle geldi, emirle gitti" sözü için "Allah'ın izniyle geldik" cevabını verdi.

Hakan Şükür: Hayırsever denilen kişileri görünce...
16px
24px
01.01.2014 00:27
ABONE OLgoogle

AK Partiden istifa ettikten sonra  sessizliğini bozan İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakan Şükür, Mehmet Ali Şahin'in kendisine atfettiği "Emirle geldi, emirle gitti" sözü için "Allah'ın izniyle geldik" cevabını verdi.

Dershane konusunun futboldan sonra en iyi bildiği konu olduğunu belirten Hakan Şükür, "20 yıldır içinde olduğum bir konuda görüşlerimin değer bulmaması beni bu karara itti." dedi.

İSTİFA MEKTUBUNU BEN YAZDIM

İstifa mektubunu kendisinin yazmadığı yönündeki ithamlara sert çıkan Şükür, şunları söyledi: "İstifa mektubunu ben yazdım ama 4,5 sayfa olarak yazdım. Önümde olan 1,5 sayfa değildi. Evdeydim, hastaydım. Eşime okudum, çok duygusal bir metin haline dönüştü. Amacını çok farklı yerlere götürebileceği için bu metnin içine koymadım. Bugün bu programa çıkma amacım da bu."

HOCAEFENDİ İLE İSTİŞARE ETTİM

AK Parti'den ayrılma kararını bir kaç kez Fethullah Gülen Hocaefendi ile istişare etiğini açıklayan Hakan Şükür, Hocaefendi'nin kendisine "Yukarıda Allah var. 'Hakan bey biz çok değer verdiğimiz, aynı hasletleri paylaştığımız insanların yanında olalım." dediğini aktardı.

BUGÜN HAYIRSEVER DENİLEN KİŞİLERE BİR BAKIN

"Bugün hayırsever denilen kişilere bir bakın." diyen Hakan Şükür, "Bunları görünce çok isabetli bir karar verdiği görüyorum." ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde