Hakan Sabancı'nın Playboy aşkı!

Hakan Sabancı'nın Playboy aşkı!

Hakan Sabancı, önceki gün Cannes’da Asia Valente adlı İtalyan bir güzelle yakınlaştı. İşadamını, playboy yıldızı olan güzelin paylaşımları ele verdi.

Hakan Sabancı'nın Playboy aşkı!
16px
24px
29.05.2017 05:30
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz gün 70. Cannes Film Festivali için Fransa'ya giden Hakan Sabancı, burada da boş durmadı. Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'la ayrıldıktan sonra çapkınlıkta gaza basan Sabancı, bugüne kadar aralarında Hadise'nin de olduğu pek çok güzelle kaçamak yapmıştı.

Geçtiğimiz hafta Best Model Cansu Melis Karakuş'la İstanbul gecelerinde objektiflere yakalanan genç işadamı, Cannes'a ayak basar basmaz çapkınlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Katıldığı bir partide İtalyan playboy yıldızı Asia Valente ile tanışan Sabancı, güzel modelle kısa sürede samimiyeti ilerletti. Sarışın modelle gece boyunca dans edip eğlenen Hakan Sabancı, ertesi gün de Asia Valente ile yat gezisi yaptı.

AĞABEYİNİN İZİNDEN GİDİYOR! 

İtalyan playboy yıldızıyla VIP minibüsüne atlayan çapkın işadamı, oradan da lüks bir tekneyle Monaco'ya geçti. Sabancı, Valente ile geçirdiği keyifli saatleri sosyal medyada paylaşmaktan kaçınırken ünlü işadamının yaptığı kaçamak, sarışın güzelin paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

İtalyan playboy yıldızının Hakan Sabancı ile çektiği kareleri instagram'da paylaştığını görenler, "Hakan, çapkınlıkta sınırları aştı" dedirtti.

Böylece ağabeyi Hacı Sabancı ve arkadaşlarının da kendisine eşlik ettiği Hakan Sabancı, sarışın güzel yüzünden yakayı ele verdi. Bu arada Hakan Sabancı'nın bu kaçamağı, Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan hemen sonra yabancı güzelleri instagram'da yakın takibe alıp gittiği her ülkede çapkınlık turuna çıkan Hacı Sabancı'yı akıllara getirdi.

İki sosyetik kardeşin özel hayatını yakından takip edenler, "Hakan, ağabeyinin izinden gidiyor" diye yorum yaptı.. (Takvim)

 

" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">#HakanSabancı Gittiği Monaco . İtalyan model Asia Valenta ile gününü gün etti. Genç Sabancı, italyan modelin fotoğraflarını hikaye kısmından paylaştığından habersiz poz verdi. #asiavalenti #hakansabanci #sabancı #magazin

Magazinmagazin.com (@magazinmagazincom)'in paylaştığı bir gönderi ()

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde