Hakan Ateş'ten sürpriz 'Ayrılık'

Hakan Ateş'ten sürpriz 'Ayrılık'

1997 Haziran ayında DenizBank'ta Kurucu Genel Müdür olarak görev yapan Hakan Ateş'ten sürpriz....

Hakan Ateş'ten sürpriz 'Ayrılık'
16px
24px
08.03.2017 15:17
ABONE OLgoogle

DenizBank'ın 20. kuruluş yıl dönümü kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ateş, küresel piyasalar, Türkiye ekonomisi, bankacılık sektörü ve DenizBank'a ilişkin sunum yaptı.

Ateş, DenizBank'ın 20 yıl önce bir otel odasında kurulduğunu ve o dönem 81. sırada olduklarını anımsattı.

Ateş, 20 yıl gibi çok da uzun olmayan bir süre zarfında DenizBank'ın, 737 şubesi, 15 bine yaklaşan çalışanı ve 10 milyon müşterisi ile dünyanın en gelişmiş 17. ekonomisi olan Türkiye'nin 5. büyük özel bankası konumuna eriştiklerini anlattı.

Gecenin sürpriz ise Hakan Ateş'in 3 tenörle birlikte söylediği Azeri 'Ayrılık' şarkısı oldu... 

Ankara'daki Sincan Tüketici Hakem Heyeti, milyonlarca banka müşterisinin bankalardan faiz iadesi almasını sağlayacak tarihi bir emsal karar açıklamıştı.

Şok! İlk faiz cezası Denizbank’a

Sincan Hakem Heyeti, Denizbank'ın başka bankalarla kartel oluşturup tüketiciye yüksek faizle kredi sattığına hükmedip, fazla faizi cezasıyla birlikte tüketiciye iade ettirdi. 

Denizbank'ın yıllardır kaptanlığını yapan Hakan Ateş'in de başı Rekabet Kurumu'nun bankaya kestiği 23 milyon liralık cezadan dolayı dertte. Bankanın küçük ortağı bankayı zarara uğrattığı gerekçesiyle Hakan Ateş hakkında sorumluluk davası açmıştı. 

Hakan Ateş'in genel müdürlüğü tehlikede mi?

Hakan Ateş'in sürpriz 'Ayrılık' şarkısı söylemesi akla bu olayı getirdi...

Davaya göre Jilber Topuz isimli Denizbank'ta pay sahibi, Denizbank Genel Müdürü hakkında dava açmıştı. 13.12.2016 tarihinde davayla ilgili duruşma yapılmıştı. Hakan Ateş'in avukatları Bilirkişi Raporuna itiraz etmişti. 

Bir sonraki duruşma 18/04/2017 tarihinde yapılacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde