Güler Sabancı: Her alanda ülkemize yatırımı sürdürdük

Güler Sabancı: Her alanda ülkemize yatırımı sürdürdük

Güler Sabancı, 15 Temmuz'un yıl dönümünde yayımladığı mesajda, sorumluluk bilincine sahip olduklarını belirterek, "Ekonomiden sanata her alanda hızımızı kesmeden ülkemize yatırım yapmayı sürdürdük" dedi.

Güler Sabancı: Her alanda ülkemize yatırımı sürdürdük
16px
24px
14.07.2017 15:54
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Türkiye’nin Sabancı’sı olarak, bu inançtan hareketle üstümüze düşen sorumluluğu yerine getirmek için ekonomiden sanata her alanda hızımızı kesmeden ülkemize yatırım yapmayı sürdürdük." dedi.

Güler Sabancı Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. 

Sabancı, "Yakın tarihimizin dönüm noktalarından biri olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle öncelikle kaybettiğimiz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor ve benzer acılarının tekrarlanmamasını ümit ediyorum" dedi. 

Açıklamanın devamı şöyle:

"15 Temmuz 2016 tarihinin en önemli sonucu birlik ve beraberliğimizin değerini bir kez daha derinden hissetmemizdir. Ülkemizin karşılaştığı tüm zorlukları, tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi, ortak bir bilinçle aşabileceğimize ve hepimizi daha aydınlık günlere taşıyacak ortak hedeflere ancak “biz” olarak koşabileceğimize yürekten inanıyoruz.

Biz de Türkiye’nin Sabancı’sı olarak, bu inançtan hareketle üstümüze düşen sorumluluğu yerine getirmek için ekonomiden sanata her alanda hızımızı kesmeden ülkemize yatırım yapmayı sürdürdük. 90 yılı aşkın süredir olduğu gibi, bundan sonra da toplumumuz ve ekonomimiz için değer yaratmaya büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz."

Bülent Eczacıbaşı’ndan 15 Temmuz mesajı

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, vatanımız, bağımsızlığımız ve demokrasi için canını vermiş bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü olması sebebi ile yazılı açıklama yaptı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, vatanın, bağımsızlığı ve demokrasi için canını vermiş bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıldığını kaydeden Eczacıbaşı, “Ülkemizin yüz yüze kaldığı tehditlere bedenleriyle siper olan vatandaşlarımıza karşı hepimiz sorumluluk taşıyoruz. Yaşananların tekrarına izin vermememiz, ülkemiz ve geleceğimiz için daha büyük değer üretmemiz, bir gün öncesinden daha iyi olmak üzere yorulmadan ve kararlılıkla çaba göstermemiz gerekiyor. Birlik içinde ortaya koyduğumuz güçlü iradenin, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da, her türlü engeli aşmamızı sağlayacağına, kalkınma ve refahımıza katkı sunacağına inanıyoruz. Bu inancımız, Türkiye'nin geleceğine duyduğumuz sonsuz güven ve iyimserlikten gücünü alıyor” ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde