Görücüye çıkıyor! Değeri 20 milyon dolar...

Görücüye çıkıyor! Değeri 20 milyon dolar...

La Legende ismi verilen 92 karatlık kalp şeklindeki mücevherin, 20 milyon dolara kadar alıcı bulması bekleniyor. Açık artırma, 27 Mayıs’ta Cenevre'de gerçekleşecek

Görücüye çıkıyor! Değeri 20 milyon dolar...
16px
24px
12.05.2017 11:04
ABONE OLgoogle

Bu güne kadar açık artırmaya çıkan en büyük işlenmiş elmas olma özelliği taşıyana “La Legende” – Efsane,  Cenevre’de görücüye çıkıyor. 92 karatlık ve kalp şeklinde olan La Legende’nin işlenmiş ve açık artırmaya çıkan en büyük elmas olduğu belirtiliyor.

Bu özelliği ile tarihe geçen Efsane adlı elmasın meraklılarının çok olacağı tahmin ediliyor.Cenevre’de açık artırmaya çıkacak olan “La Legende”-“Efsane” adlı elmasın 20 milyon dolara kadar alıcı bulacağı belirtiliyor.Açık artırma hakkında bilgi veren bir yetkili “Bu kalp şeklindeki sıra dışı mücevheri açık arttırmamızda sunmak bizim için büyük bir ayrıcalık olacak.

Elmas D kategorisinde ve tam 92 karat. Muhteşem bir duruluğu, mükemmel bir netliği ve harika bir rengi var. 14 ila 20 milyon dolar arasında bir alıcı bulacaktır.” Dediği açıklama ile elmasın özelliği ve ilk defa bu büyüklükte bir işlenmiş elmasın açık artırmaya çıkacağını bu nedenle alıcıların fiyat konusunda cömert davranacaklarını belirtti.

27 Mayıs’ta gerçekleşecek olan açık arttırmada dev elmasın yanı sıra 200 parça mücevher daha görücüye çıkacak.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde