Gökçek ve Altepe tamam... Peki Ahmet Edip Uğur ne yapacak?

Gökçek ve Altepe tamam... Peki Ahmet Edip Uğur ne yapacak?

Abdülkadir Selvi, Gökçek'in istifa kararının ardından gözlerin çevrildiği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un ne yapacağını yazdı.

Gökçek ve Altepe tamam... Peki Ahmet Edip Uğur ne yapacak?
16px
24px
24.10.2017 08:24
ABONE OLgoogle

Recep Altepe'nin istifa kararını önceden yazan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Gökçek'in istifa kararının ardından gözlerin çevrildiği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un ne yapacağını yazdı. Selvi'ye göre Uğur, gece yarısı aldığı kararla istifa sürecini kısaltacak.

Recep Altepe'nin istifa kararını önceden yazan yandaş yazar Abdülkadir Selvi, Gökçek'in istifa kararının ardından gözlerin çevrildiği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un ne yapacağını yazdı. Selvi'ye göre Uğur, gece yarısı aldığı kararla istifa sürecini kısaltacak.

İşte Hürriyet gazetesinin AKP'ye yakın ismi Abdülkadir Selvi'nin yazısından ilgili bölüm;

 Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'dan istifa sorusuna tek kelimelik yanıt

"BALIKESİR’DEN İSTİFA SİNYALİ

 Üç belediye başkanından ikisi istifa kararı aldı. Şimdi sırada Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur var. Peki Ahmet Edip Uğur ne yapacak? Dün akşam saatlerine kadar, gelen bilgi tek başına kalsa da direnmeye devam edeceği yönündeydi. Ancak gece yarısı,“İstifa sürecini kısaltacağım” dediği söylendi. Bu süreç içinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan gelen ilk istifa sinyaliydi. Çünkü Ahmet Edip Uğur şu ana kadar vuruşarak çekilme yönünde sinyaller verdi. Ancak onun da görevden alınma yerine istifa edeceği konuşulmaya başlandı.

AK Parti açısından yönetimi zor bir süreç oldu. Başbakan değişecek denildi, Ahmet Davutoğlu süreci kolaylaştırdı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı değişecek denildi, Kadir Topbaş, sorun çıkarmadan çekildi. Ancak Ankara, Bursa ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlarına sıra gelince, iş değişti. Ak Parti’nin siyasi geleneğinden yaşanmayan bir süreç yaşandı. Ancak Erdoğan’ın kararlılığı sayesinde sorunun bir krize dönüşmeden çözülmesi sağlandı."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde