Gökçek'le ilgili 3 dosya var: Birincisi Zarrab'dan 300 Milyon aldı

Gökçek'le ilgili 3 dosya var: Birincisi Zarrab'dan 300 Milyon aldı

Yaşar Okuyan, Melih Gökçek'in, ABD'de tutuklu Reza Zarrab'tan 300 milyon TL aldığı şeklinde iddialar olduğunu söyledi.

Gökçek'le ilgili 3 dosya var: Birincisi Zarrab'dan 300 Milyon aldı
16px
24px
17.10.2017 15:28
ABONE OLgoogle

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, istifası istendiği öne sürülen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in, ABD'de tutuklu Reza Zarrab'tan 300 milyon TL aldığı şeklinde iddialar olduğunu söyledi.

KRT'de Çağlar Cilara'nın stüdyo konuğu olan Okuyan, Melih Gökçek'in, bir hafta-10 gündür bir takım insanlarla görüşmeler yaptığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde bazı çalışmaların içerisinde olduğunu, bunların da Erdoğan tarafından tespit edildiği söyledi.

Yaşar Okuyan iddialara göre Gökçek ile ilgili 3 dosyanın bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

"İddiaya göre Melih Gökçek ile ilgili üç tane dosya var. Yolsuzluk, rantlarla ilgili ve FETÖ bağlantıları ile ilgili. Onlara sağladığı imkanlar, imar yasasına aykırı olarak FETÖ'ye yaptığı katkılar, para yardımları, Zarrab'tan alınan paralar vesayire. Gökçek' Zarrab'tan 300 milyon TL'lik para geldiği gibi bir sürü iddialar var. Bunlarla ilgili dosyaların önümüzdeki günlerde derhal devreye sokulabileceği iddia ediliyor."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde