Göcek'teki Göbün Koyu da ihale edildi

Göcek'teki Göbün Koyu da ihale edildi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 29 yıllığına kiralayacağı, Muğla Göcek'teki Göbün Koyu'nun da ihalesi yapıldı

Göcek'teki Göbün Koyu da ihale edildi
16px
24px
27.03.2015 13:27
ABONE OLgoogle
Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 29 yıllığına kiralayacağı, Muğla Göcek'teki Göbün Koyu'nun da ihalesi yapıldı. 12 kişinin teklif verdiği ihaleyi, KDV hariç yıllık 1 milyon 900 bin liraya, Küçük Sarsala Koyu'nun mevcut işletmecisi İlyas Kaba kazandı.

Bakanlık, Muğla'daki 1.93 hektar ormanlık alana sahip Bedri Rahmi (Taşyaka), 1.04 hektar ormanlık alanda yer alan Akbük, 1.14 hektar ormanlık alanı olan Göbün ve 1.18 hektar ormana sahip Küçük Sarsala koylarını kiralamak için ihaleye çıkmıştı. İnternetten yapılan duyuruda Akbük için yılda 110 bin, Bedri Rahmi için 90 bin, Göbün için 120 bin ve Küçük Sarsala için 80 bin lira muhammen bedel belirlendiği açıklanmıştı.

Bedri Rahmi ve Akbük'ün ihalesi, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü'nde dün yapıldı. Her ikisini de 2 milyon 152 bin TL veren, Dalaman'da kafeterya işleten Hüseyin Gülen kazandı. Göbün ve Küçük Sarsala için bugün ihaleye çıkıldı.

Göbün Koyu'nun ihalesine, Akbük ve Bedri Rahmi koylarının ihalesini kazanan Gülen'in de aralarında bulunduğu 12 kişi teklif verdi. En yüksek üç teklifi veren Gülen, Küçük Sarsala Koyu'nun mevcut işletmecilerinden İlyas Kaba ve Göbün Koyu'nun mevcut işletmecilerinden İlyas Önder açık arttırmaya girdi. İhaleyi, KDV hariç 1 milyon 900 bin liralık teklif veren Kaba kazandı. Önder 1 milyon 870 bin lira, Gülen ise 1 milyon 890 bin liraya kadar çıktı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde