Global Finance, "Türkiye’nin En İyi Bankası"nı seçti

Global Finance, "Türkiye’nin En İyi Bankası"nı seçti

Finans dünyasının önde gelen dergilerinden Global Finance, Akbank'ı üçüncü yıl üst üste  “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçti.

Global Finance, "Türkiye’nin En İyi Bankası"nı seçti
16px
24px
16.11.2016 10:27
ABONE OLgoogle

Dünyanın önde gelen ekonomi-finans dergisi Global Finance'ın, küresel düzeyde düzenlediği "World’s Best Banks 2016 / Dünyanın En İyi Bankaları 2016" sıralamasında; Akbank, teknoloji ve yenilikçi yaklaşımı, müşteri odaklı hizmetleriyle, üst üste üçüncü yılda da  “Türkiye’nin En İyi Bankası” ödülüne layık görüldü. 

Akbank’ın Global Finance tarafından üçüncü yıl üst üste "Türkiye'nin En İyi Bankası" seçilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil; “Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına önemli çalışmalar yapıyoruz.  Bir yandan da bankamızı geleceğe hazırlıyor, teknolojiye ve insan kaynağımıza yaptığımız yatırımları aralıksız sürdürüyoruz. Yeni iş modelleriyle daha da iyisini, daha da verimlisini hedefliyoruz. Çalışmalarımızın uluslararası kurumlarca da takdir toplaması tüm Akbanklılar için ayrıca bir gurur kaynağı oluyor” dedi.

İlk dokuz ayda kredide en çok büyüyen özel sektör bankaları arasında yer aldıklarına dikkat çeken Binbaşgil; “Sağlam bir bilanço ve sermaye yeterliliğimizle karlılığımız oldukça iyi seviyede. Biz geleceğe umutla bakıyoruz ve daha güçlü bir Türkiye için yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz.. Ülkemize değer katmak ve Türk bankacılık sektöründe yeniliklere imza atmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi ve ekledi:

“Bu başarımızda en büyük pay şüphesiz Akbanklı çalışma arkadaşlarımın. Akbanklıların sektörümüzde her zaman çıtayı yükselten performanslarının sadece ülkemizde değil tüm dünyada takdir edilmesinden onur duyuyorum. Kazandığımız bu ödülde yüksek performansları ile önemli payı olan tüm Akbanklılara, hissedarlarımıza ve diğer tüm paydaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde