Genç Türk CEO'su Körfez'in En Etkili 100 ismi arasında 19 sıra birden yükseldi...

Genç Türk CEO'su Körfez'in En Etkili 100 ismi arasında 19 sıra birden yükseldi...

Orta Doğu’nun ve Körfez’in en prestijli yayın kuruluşlarından Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan “Power 100” listesi açıklandı.

Genç Türk CEO'su Körfez'in En Etkili 100 ismi arasında 19 sıra birden yükseldi...
16px
24px
29.06.2017 09:28
ABONE OLgoogle

Geçen sene listeye 71. sıradan giren AE Arma- Elektropanç ‘ın yeni CEO’su Burak Ç. Kızılhan, bu yıl 52. oldu. 33 yaşındaki Burak Ç. Kızılhan, listenin en genç ismi olarak dikkat çekiyor.

Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan “Power 100” listesi açıklandı. Daha önce 4 kez “Power 100” listesine girme başarısı gösteren AE Arma-Elektropanç’ın yeni CEO’su Burak Ç.Kızılhan, bu yıl da 19 sıra yükselerek listede 52. sırada yer aldı. 33 yaşındaki Burak Ç.Kızılhan, listenin en genç ismi olarak da dikkat çekiyor.  

Her yıl Construction Week tarafından hazırlanan “Power 100” listesi,  Körfez Bölgesi’nde inşaat ve yatırım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ciroları, kârları, çalışan personel sayısı, mevcut projelerinin yanı sıra şirket temsilcilerinin bölgeye kattıkları değer, teknoloji ve inovasyona yaklaşımları, liderlik birikimleri gibi nitelikler göz önüne alınarak oluşturuluyor ve kamuoyuyla paylaşılıyor.

AE Arma-Elektropanç’ın yeni CEO’su 33 yaşındaki Burak Kızılhan oldu..

AE Arma – Elektropanç’ın başarılı yeni CEO’su

Eğitim hayatından sonra Schneider Electric İngiltere’de iş hayatına başlayan Kızılhan, burada 2 sene proje müdürü görevini sürdürdü. 2010 yılında aile şirketleri olan AE Arma-Elektropanç’ta İş Geliştirme Müdürü ve Orta Doğu-Kuzey Afrika (MENA) operasyonlarının başında yer alan Kızılhan, 2014 yılından itibaren şirketin Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlendi. Burak Ç.Kızılhan, 12 Haziran 2017 tarihinden beri AE Arma-Elektropanç’ın yeni ve genç CEO’su olarak çalışmalarına devam ediyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde