Genç Başkan'dan Binbircesit.com'e 5 milyon Dolarlık yatırım

Genç Başkan'dan Binbircesit.com'e 5 milyon Dolarlık yatırım

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur’dan www.binbircesit.com E-Ticaret sitesine 5 milyon Dolarlık yatırım

Genç Başkan'dan Binbircesit.com'e 5 milyon Dolarlık yatırım
16px
24px
17.03.2015 18:54
ABONE OLgoogle
Türkiye’nin en genç sanayi odası başkanı olarak bilinen İsmail Uğur, Binbircesit.com E-ticaret sitesine ortak oldu. İsmail Uğur, "Hedefimiz Türkiye’de 17 milyon haneye girerek, 2016 yılında ciromuzu 100 milyon Dolara çıkarmak. Sanal Pazar yeri konusunda da altyapı çalışmalarımız devam etmektedir. En büyük hedefimiz, Türkiye de ilk 10 eticaret markası arasında olmak" dedi..

AVRUPAYA SİPARİŞ TESLİMİ

Avrupa da yaşayan 5 milyon Türk vatandaşına da hizmet vermeyi hedeflediklerini beliren Uğur, "Avrupa’dan gelen siparişlerde, müşterilerimiz gümrük vergisi ödemeden, 75 euro ya kadar olan ürünleri adreslerine teslim alabiliyorlar" diye konuştu.

Moda ve ev dekorasyonu konusunda yoğunlaşacaklarını kayeden İsmail Uğur, "2014 yılının ilk 9 ayında ülkemizde online alışveriş sektörü geçtiğimiz yıllara göre ciddi anlamda gelişme göstermiştir. Türkiye’de internet kullananlar arasında e-ticareti tercih edenlerin sayısının 12 milyonu geçti ve  2014’ün ilk 9 ayında e-ticarette yaklaşık yüzde 30’luk bir büyüme yaşandı.

2013 sonu itibariyle e-ticaret hacmi 15,3 milyar TL’yi buldu. 2014’te internetten alışveriş yapanların sayısı 12 milyonu geçerken, e-ticaretin toplam perakende içindeki payı ise yüzde 1,7 oldu. E-ticarette en çok tercih edilen ürünlerin başında cep telefonu, tablet, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik ürünler gelirken, bu ürünleri beyaz eşya, mobilya ve giyim ürünleri takip etti" şeklinde konuştu.

www.binbircesit.com
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde