Gelinden 35 Bin Liralık takı vurgunu!

Gelinden 35 Bin Liralık takı vurgunu!

Fatih Çakır, mutlu bir yuva hayaliyle Ayşenur M. ile evlendi. Ancak yeni gelin evliliğin ilk günü 35 bin TL’lik takıyla kayıplara karıştı

Gelinden 35 Bin Liralık takı vurgunu!
16px
24px
30.01.2015 05:34
ABONE OLgoogle
Adana’da Kozan Belediyesi’nde çaycılık yapan Fatih Çakır (27), bir süre önce görücü usulüyle, Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nde yaşayan 22 yaşındaki Ayşenur M. ile tanıştı.

Jet hızıyla evlilik kararı alan ikili, ev kiralayıp eşya aldıktan sonra 8 Ocak’ta nikâh kıydı, 24 Ocak’ta da düğün yaptı. Ancak damat Çakır, evliliklerinin ilk sabahında uyandığında eşini yanında göremedi.

Düğünde takılan 15 bin TL’lik altın ve 20 bin TL para da ortalıklarda yoktu. Odadan çıkmak için hamle yaptığında kapının dışarıdan kilitlendiğini fark eden damat Çakır, dolandırıldığını ve yeni gelinin takılarla kaçtığını anladı. Çakır, cep telefonuyla ailesini arayıp kapıyı açtırdıktan sonra soluğu poliste aldı ve 1 günlük karısından şikâyetçi oldu. Polis, yeni gelin Ayşenur Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

‘3 KİŞİYİ DAHA DOLANDIRMIŞ’

Yaptığı araştırma sonucunda eşinin daha önce de yine ‘evlilik oyunuyla’ 3 kişiyi dolandırdığını öğrendiğini söyleyen Fatih Çakır, “Mutlu bir yuva ve çocuk istiyordum ama evlendiğim kadın dolandırıcı çıktı. Hayallerimi yıktı. Keşke evlenmeden önce daha fazla araştırma yapsaydım” dedi.

BAŞKAN ‘KARAKOLU TAVSİYE ETMEM’ DEMİŞTİ

Çiftin düğününe katılan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, “Birbirinizi idare etmezseniz evlilik karakolda biter. Bunu tavsiye etmem” demişti.

HOKKABAZ’I HATIRLATTI

Çakır’ın başına gelenler, Özlem Tekin’in seri dolandırıcı bir gelini canlandırdığı Hokkabaz filmini hatırlattı.
Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde