Gazetecilerden Ali Koç'a en zor soru!

Gazetecilerden Ali Koç'a en zor soru!

TÜSİAD 46. Genel Kurulu’nda gazetecilerden Ali Koç'a en zor soru....

Gazetecilerden Ali Koç'a en zor soru!
16px
24px
11.02.2016 14:44
ABONE OLgoogle
TÜSİAD 46. Genel Kurulu, duygusal ve ilginç anlara sahne oldu. Toplantının ara verilen kısmında gazeteciler ocak ayında hayata veda eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'la ilgili Ali Koç'a taziyelerini ilettiler. Ali Koç da gazetecilerle tek tek tokalaştı. Hatta Ali Koç, çok eski arkadaşı gazeteci Meliha Okur'la da birlikte fotoğraf çektirdi...

Gazeteciler, sonra da kırılan koluyla ilgili Ali Koç'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Gazeteciler Ali Koç'a kolundaki nazar boncuğunu kimin taktığını sordu. Ancak Ali Koç cevap vermedi.

Toplantıda gazetecilerin merak ettiği bir soru vardı. Aralarında Sözcü'den Saime Başçı'yı sözcü seçerek, 'Ali Koç'a tek bir soru sormak istediklerini ilettiler. Ali Koç, "Nedir bu soru" diye cevap verince Saime Başçı, "Koç Grubu'nda yeni dönem nasıl olacak. Bundan sonra neler olacak?" diye sordu.

Ali Koç, "Bunları konuşmanın zamanı değil. Bu konu Genel Kurul'da konuşulacak" diye cevap verdi. Bunun üzerine Hürriyet'ten Hülya Güler de, "Genel Kurul ne zaman olacak?" diye sordu.  Ali Koç da, "Çok kurnazca" dedi. Devreye Tuncay Özilhan girdi, "Bu Hülya çok uyanıktır, dikkatli ol" diye konuştu..
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde