Garanti’nin lastikçisi hangi ülkeye kaçmış?

Garanti’nin lastikçisi hangi ülkeye kaçmış?

Zaman zaman piyasada zora giren firmalara yer veriyoruz. Bu kez piyasada yaşanan ilginç bir hikayeyi paylaşmak istedik

Garanti’nin lastikçisi hangi ülkeye kaçmış?
16px
24px
02.02.2017 15:51
ABONE OLgoogle

Zaman zaman piyasada zora giren firmalara yer veriyoruz. Bu kez piyasada yaşanan ilginç bir hikayeyi paylaşmak istedik. İstanbul Maltepe’de faaliyet gösteren lastikçiyi ilginç kılan ise Garanti Bankası’nın Anadolu Yakası’ndaki lastik tedarikçisi olması.

Abdülkadir Özsu’ya ait Özsu Lastikçilik Otomotiv 2006 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Bir dönem Türk Prelli bayiliği de yapan şirket, son olarak Petlas bayiliğini yürütüyordu.

Maltepe’nin en büyük lastik satış noktalarından biri olan şirket, sigortalı depolarında yazlık ve kışlık lastik hizmeti de veriyordu.

Garanti Bankası'nın lastikçisi borç takıp kaçtı!

Geçtiğimiz haftalarda yağan kar yağışlarında kışlık lastiklerini taktırmak için giden araç sahipleri sürprizle karşılaştı. Şirketin kapılarına kilit vurulmuş.

Yaptığımız araştırmada şirketin sahibi Abdülkadir Özsu, Garanti Bankası başta olmak üzere Petlas, Prelli gibi şirketlere de oldukça yüklü bir borç takmış.

Şimdi herkes alacağının peşine düşmüş. Yaptığımız araştırmada Özsu’nun çocuklarıyla birlikte Kanada’ya kaçtığı konuşuluyor…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde