Garajında servet yatıyor: 1.2 milyona bir araba daha aldı

Garajında servet yatıyor: 1.2 milyona bir araba daha aldı

Otomobillere düşkünlüğü dillere destan olan ünlü şovmen Cem Yılmaz'a, bu konuda dişli bir rakip geliyor.

Garajında servet yatıyor: 1.2 milyona bir araba daha aldı
16px
24px
27.10.2016 08:24
ABONE OLgoogle

Sezon başında Beşiktaş'tan İngiltere'nin West Ham United takımına transfer olan ünlü futbolcu Gökhan Töre, bu konuda resmen Cem Yılmaz'ın ensesinde!

Oyuncu Esra Bilgiç ile aşk yaşayan ünlü futbolcu, koleksiyonuna son olarak Türkiye fiyatı 1 milyon 200 bin lira olan beyaz renkteki Mercedes AMG S63 model otomobili ekledi.

İSTANBUL'DAKİ GARAJINI BOŞALTTI

Hatırlarsanız Gökhan Töre'nin; geçen yıl Kasım ayında Aston Martin'in James Bond'un son filmi 'Spectre' için yarattığı ve sadece 150 adet ürettiği DB9 GT Bond Edition modelinden birinin sahibi olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Öğrendim ki Töre, geçen yıl 565 bin Euro ödeyip satın aldığı otomobilini İstanbul'daki garajında bırakmayı gönlü razı olmamış ve Londra'ya götürmüş.

Tam bir otomobil tutkunu olan Gökhan Töre; Aston Martin DB9 GT Bond Edition'in yanı sıra, geçen yıl satın aldığı Mercedes G63 cipini ve ondan önce satın aldığı Dodge Challanger'ını da Londra'daki garajına dizmiş.

GARAJINDA SERVET YATIYOR

Ünlü bir galerici olan yakın arkadaşı Mustafa Akan'ın yardımıyla satın aldığı üç otomobilini Londra'ya götüren Gökhan Töre, yeni satın aldığı Mercedes AMG S63 ile garajındaki arabaları dörtlemiş oldu. Yaklaşık 1 milyon 900 bin liralık Aston Martin DB9 GT Bond Edition, 1 milyon 200 bin liralık Mercedes AMG S63, 1milyon 150 bin liralık Mercedes G63 cipi ve 500 bin liralık Dodge Challenger'ı ile Töre'nin garajındaki otomobillerin değeri yaklaşık 4 milyon 750 bin lirayı buluyor.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde