Mansimov çaldı, Aziz Yıldırım oynadı

Mansimov çaldı, Aziz Yıldırım oynadı

'Köpekleri bağlamışam önüne, ekmek doğramışam' şarkısı eşliğinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile mekanın sahibi Mübariz Mansimov, karşılıklı misket oynamış.

Mansimov çaldı, Aziz Yıldırım oynadı
16px
24px
01.08.2014 10:43
ABONE OLgoogle
Fenerbahçeli futbolcular, Çaykur Rizespor maçının ardından şampiyonluklarını ilan edince, Dilberay'ın meşhur 'Tavukları Pişirmişem' şarkısıyla saha ortasında misket oynamış; bu, uzun süre konuşulmuştu.

Geçen hafta, Bodrum'un ünlü gece kulübü Billionaire'de, hem de gece saat 03.00'de; Dilberay'ın meşhur şarkısı 'Köpekleri bağlamışam önüne, ekmek doğramışam' şarkısı eşliğinde bu kez Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile mekanın sahibi Mübariz Mansimov, karşılıklı misket oynamış. 

GALATASARAYLILAR BUNA ÇOK BOZULMUŞ!

Evet, yanlış okumadınız... Yakın dostu olan işadamı Mübariz Mansimov'un davetlisi olarak Bodrum Yalıkavak'a giden Aziz Yıldırım; gece 03.00'de Billionaire'de eğlenirlerken, Mansimov'dan, Dilberay'ın o meşhur şarksını çaldırmasını rica etmiş. Mansimov da, yarı şaka yarı ciddi, "Oynayacaksan çaldırırım" demiş. Şarkı başlayınca Yıldırım sözünü tutup oynamaya başlamış; Mansimov da Aziz Başkan'a eşlik edince ortaya ilginç bir manzara çıkmış. Bu duruma bozulan Galatasaraylılar da, mekanı anında terk etmiş! 
Bülent Cankurt/sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde