Galatasaray'ın Riva İhalesi'nde çirkin söylenti....

Galatasaray'ın Riva İhalesi'nde çirkin söylenti....

1 milyar vereceğini söyleyen firma, 'Ben bu parayı veremeyeceğim, çünkü imar durumunda iyileştirme istedim, olmadı' diyerek kaçtı.

Galatasaray'ın Riva İhalesi'nde çirkin söylenti....
16px
24px
22.08.2017 08:23
ABONE OLgoogle

Fatih Altaylı, Galatasaray'ın Riva İhalesi'ndeki çirkin söylentiyi yazdı...

RİVA İHALESİNDEN ELDE EDİLECEK GELİR

Bu sene 297 milyon TL olan zarar, seneye en az 300 milyon. Bu paralar nasıl bulunur, bunun cevabı zor. Galatasaray'da bir karar alındı, her ay bir divan yapılıyor, şimdi her ay imzalarla bir divan daha yapılacak. Bir grup Galatasaraylı, divanı iki kere toplamak istiyor.

Galatasaray'da Riva depremi...

Bunun nedeni şu; başkanın bu kadar rahatça Galatasaray'ın varlıklarını saçıp savurmasını engelleyebilme maksadıyla. Çünkü senede bir olan mali genel kurulla bunun hesabının sorulamayacağı düşünülüyor. Önümüzdeki divan toplantısında ben çıkıp bir konuşma yapacağım.

Ankaralı iki şirket, 3.8 Milyarlık Riva ihalesinden neden caydı?

Bütün bunları soracağım ve Riva meselesinde '3 milyar gelecek' dedi değil mi? 1 milyar vereceğini söyleyen firma, 'Ben bu parayı veremeyeceğim, çünkü imar durumunda iyileştirme istedim, olmadı' diyerek kaçtı.

Galatasaray'a Riva şoku! 180 Milyon uçtu...

Şimdi Galatasaray kaldı 761 milyon TL'ye. Galatasaray'da şöyle bir söylenti var, bunlar Galatasaray yönetimi için ağır laflardır; aslında bu tezgah baştan kuruldu, 2. de çekilecek, başkana çok yakın olduğu iddia edilen 3. firmaya bırakılacak.

Bunlar çirkin şeyler. Umarım bu gerçekleşmez. Umarım bu Galatasaray'daki kötü niyetli insanların sözlerinden ibarettir.

Galatasaray'da giderek daha fazla insan, kulüp içerisinde 'Başkanın acaba bu işten bir menfaati mi var' demeye başladılar. Bunlar Galatasaray tarihinde görülmüş şeyler değildir.

Habertürk

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde