Galatasaray’dan Passolig’e tepki!

Galatasaray’dan Passolig’e tepki!

Galatasaray’a gönül veren taraftarlar, yeni aldıkları Passolig kartlarında kulübün logosunu görünce şoka uğradılar.

Galatasaray’dan Passolig’e tepki!
16px
24px
28.07.2015 04:32
ABONE OLgoogle
 Yeni Passolig alanlar, kartlarındaki logonun mutlaka 4 yıldızlı olmasını istiyor. Eski kart sahipleri de mevcut kartların değiştirilmesini talep ediyor. Taraftarlar, “25 TL yenileme bedeli alan bunu da yapsın” diyor.

Galatasaray’a gönül veren taraftarlar, yeni aldıkları Passolig kartlarında kulübün logosunu görünce şoka uğradılar. Kartlarda hala 3 yıldızlı amblem kullanılıyordu.

Oysa sarı-kırmızılılar geçen sezon şampiyon olmuş ve 4. yıldızı takmaya hak kazanmıştı. Taraftarların hem kulübü hem de Passolig’i mail yağmuruna tuttukları öğrenildi. Yönetimin tepkilere, “Bu kartlar Ünal Aysal’ın başkan olduğu dönemde çok sayıda basıldı. Bu nedenle hala onlar kullanılıyor” yanıtını verdiği ifade edildi.

HER SENE 25 TL ALINIYOR!

Ancak bu açıklama taraftarları tatmin etmedi. Sarı-kırmızılıların esas hedefinde ise Passolig vardı. Futbolseverler, “Her sene 25 TL alınıyor. Yenileme bedeli adı altında bu para toplanıyor. O zaman maliyetinin fazla olmadığı her halinden belli olan şu kartlar da yenilensin” diyor.

Ayrıca sadece ilk defa Passolig alanlar değil, geçen sezondan kart sahibi olanlar da mevcut kartlarının 4 yıldızlı logo içeren yeni kartlarla değiştirilmesini istiyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde