Galatasaray'da şok gelişme... Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı

Galatasaray'da şok gelişme... Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı

Galatasaray'da şok gelişme... Sarı kırmızılı kulüp, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı.

Galatasaray'da şok gelişme... Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı
16px
24px
18.11.2015 22:38
ABONE OLgoogle
Galatasaray'da şok gelişme... Sarı kırmızılı kulüp, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı. Sürpriz ayrılığın ilk şoku atlatıldıktan sonra ise arka planda kalan nedenler ortaya çıkmaya başladı. Yönetimle ile Hamzaoğlu arasındaki iplerin gerilmesine genç teknik adamın dün basın mensuplarına yaptığı transfer açıklamaları neden oldu.

Geçtiğimiz sezonu lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve Süper Kupa ile kapatan Galatasaray'da, Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklamada şu satırlara yer verildi;
"Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."

İŞTE AYRILIĞIN SEBEPLERİ...

Galatasaray'da yaşanan şok ayrılığın temelinde Hamza Hamzaoğlu'nun dünkü antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamalar yer alıyor. Hamzaoğlu'nun dün özellikle transfer konusunda yaptığı sivri açıklamaları değerlendiren yöneticiler, başarılı teknik adamı bugün akşam saatlerinde Türk Telekom Arena'ya toplantıya çağırdılar.

Sarı kırmızılı yöneticiler bu toplantıda Hamzaoğlu'na, Umut Bulut ve Niasse ile ilgili sözlerinden duydukları rahatsızlığı dile getirip, "Umut Bulut'un sözleşmesi otomatikman uzamasa dahi ben sözleşmesini uzatacaktım' sözlerinizi doğru bulmadık. Bunlar teknik adamın değil yönetimin vereceği kararlar" siteminde bulundular.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde