Galatasaray Prandelli ile yollarını ayırdı

Galatasaray Prandelli ile yollarını ayırdı

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, futbol takımı teknik direktörü Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Galatasaray Prandelli ile yollarını ayırdı
16px
24px
27.11.2014 13:03
ABONE OLgoogle
Sarı-kırmızılı ekipte Cesare Prandelli dönemi sona eriyor... 3-0'lık Trabzonspor yenilgisinin ardından Anderlecht'e karşı da kötü bir futbolla sahadan mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligine veda eden Galatasaray'da yönetim kurulu, İtalyan teknik adamın biletini kesti. 

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yaptığı açıklamada, İtalyan teknik adamla yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; 2-0 kaybedilen Anderlecht maçı sonrası olağanüstü toplanan sarı-kırmızılı yönetim, Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı. Bu kararın, Galatasaray kafilesi yurda döndükten sonra yönetim tarafından resmen açıklanacağı belirtildi. Prandelli'nin yerine kimin getirileceği ise birkaç gün içinde belli olacak. Ancak, isimleri daha önce basında yer alan Hikmet Karaman ve Tugay Kerimoğlu'nun gündemde olmadığı ifade edildi.

"PRANDELLI İÇİN SAATLER SAYILI"

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile yolları ayıracağı iddiası, İtalyan basınında yankı uyandırdı. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, internet sayfasında manşetten duyurduğu haberinde, "Prandelli için saatler sayılı. Gönderilme kararı çoktan alındı" başlığını kullandı. 

Türk basınına dayandırılan haberde, Prandelli için Galatasaray yedek kulübesindeki macerasının sonuna gelindiği ifade edilirken, Prandelli'nin çalıştırdığı takımın, ligde son olarak 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyetinden sonra dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde Belçika ekibi Anderlecht'e yenilerek, Avrupa 'ya veda ettiğine dikkat çekildi. Prandelli ve Galatasaray ayrılığında imzaların eksik olduğu belirtilen haberde, öğleden sonra tarafların teknik detaylar için buluşacağı, akşam saatlerinde ise kesin olarak yolların ayrılacağı kaydedildi. 

Corriere dello Sport da "Prandelli-Galatasaray ayrılığı"nı, internet sitesinden ilk haber olarak yayınladı. Haberde, "ayrılığın akşam saatlerinde kesinlik kazanacağı" belirtildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde