GE Türkiye'nin yeni başkanı bir kadın oldu

GE Türkiye'nin yeni başkanı bir kadın oldu

GE, Türkiye'de büyüme stratejilerini geliştirme ve liderlik etme görevlerini bir kadı CEO'ya verdi

GE Türkiye'nin yeni başkanı bir kadın oldu
16px
24px
13.09.2012 14:34
ABONE OLgoogle

General Elektrik (GE), Canan Özsoy'un GE Türkiye'nin yeni Başkan ve CEO'su olarak atandığını duyurdu.
      Şirketten yapılan açıklamada Canan Özsoy'un, GE'nin Türkiye'de büyüme stratejilerini geliştirme ve liderlik etme görevlerinin yanı sıra; ortaklıkların güçlendirilmesi, yerelleşmenin artırılması ve yenilikçi büyümenin desteklenmesinden sorumlu olacağı belirtildi.

      Açıklamada, yeni görevinden önce GE Küresel Mamografi Bölümü Başkanlığını yürüttüğü hatırlatılan Canan Özsoy'un, GE bünyesinde 5 yılı aşkın bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü, GE Healthcare iş alanına Uluslararası Pazarlama Başkan Yardımcısı olarak katıldığı ve bu görevinde Avrupa, Asya, Orta Doğu, Afrika ve Çin-den sorumlu olduğu kaydedildi.

      Canan Özsoy, ''Ülkeme geri dönmüş olmaktan dolayı çok mutluyum. Özellikle de böyle dinamik bir pazarda böylesine önemli bir pozisyon ile görev yapmak gurur verici. GE Türkiye'nin elde ettiği başarılar ve geçtiğimiz yıllarda iş hacmimizde yaşanan büyüme dikkat çekiyor. Kendi tecrübelerimi ve fikirlerimi 600 kişiyi aşan ekibimizle birleştirerek Türkiye'deki gelişimimizi bir ileriki evreye taşımayı heyecanla bekliyorum'' açıklamasını yaptı.

      Canan Özsoy, yapılan açıklamaya göre kendisine 2012 yılı sonuna kadar danışmanlık yapmayı sürdürecek olan Kürşat Özkan'ın görevini üstlenecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde