Fuat Avni'den flaş iddia: Aydın Doğan ve Akın İpek'in mal varlıklarına el konulacak

Fuat Avni'den flaş iddia: Aydın Doğan ve Akın İpek'in mal varlıklarına el konulacak

Muhalif medyaya yönelik geniş çaplı operasyonların yapılacağını iddia eden Fuat Avni, "Aydın Doğan ve Akın İpek'e operasyonun eli kulağında. Mal varlıklarına el koymayı planlıyorlar" diye yazdı..

Fuat Avni'den flaş iddia: Aydın Doğan ve Akın İpek'in mal varlıklarına el konulacak
16px
24px
28.08.2015 23:24
ABONE OLgoogle
Twitter fenomeni Fuat Avni, attığı tweetlerde seçim öncesinde muhalif medyaya geniş çaplı operasyonların yapılacağını öne sürdü. 

İşte son attığı tweetler..

- Medya ayağında Aydın Doğan ve Akın İpek'e operasyonun eli kulağında. Mal varlıklarına el koymayı planlıyorlar.

- Ali Babacan, 'Seçime gitmeyelim dolar 3.5 tl olur' diye isyan edince Y... 'Biz onu düşündük' diye Babacan'ı susturmuştu.

- Babacan yine isyanlarda. Ona göre muhaliflere yönelik operasyonla Türkiye içinden çıkılmaz bir ekonomik buhrana girecek.

- Y....'in 'Düşündük' dediği şey, muhalifleri tutukladıktan sonra yurt dışına çıkardığı dövizleri getirip piyasaya sürmek.

- Babacan Y....’e, 4 büyük bankadan birinin 60 şube kapattığını ve 40'ını daha kapatacağını, yüzlerce insanın işsiz kaldığını söyledi.

- Babacan, 'Muhaliflere operasyonla sermayenin ürkeceğini ve toplu işten çıkarmalar olacağını' söyledi ama Y.... kimseyi dinlemiyor.

- Y..., seçimlerden umudunu kesti. Diktatörlüğe 'resmen' geçiyoruz. Bütün muhalifler operasyonlarla susturulacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde